ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Η μαρτυρία που μπορεί να οδηγήσει στο δολοφόνο της 32χρονης

Δώρα Ζέμπερη: Η μαρτυρία που μπορεί να οδηγήσει στο δολοφόνο της 32χρονης

Δώρα Ζέμπερη: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται από τις πρώτες ώρες της δολοφονίας τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δέχτηκε η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη τα τελευταία 24ωρα πριν το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης

Τα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία της εφοριακού είναι πολλά, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει εκείνο το στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει με ακρίβεια τις Αρχές στο δολοφόνο. Γι’ αυτό το λόγο, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ όπως τονίζουν είναι όλοι ύποπτοι.

Η μαρτυρία από το εργασιακό περιβάλλον

Η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της μία σημαντική μαρτυρία που προέρχεται από το εργασιακό της περιβάλλον για κάποιο θέμα που ίσως αφορά στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα η άτυχη εφοριακός ήταν προβληματισμένη για κάτι, αλλά είναι άγνωστο εάν πρόκειται για προσωπική διαφορά ή για πρόσωπο το οποίο ήταν κοντά της και είχε επιδείξει προβληματική συμπεριφορά.

Οι έρευνες στον τόπο του εγκλήματος

«Φύλλο και φτερό» έκαναν οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ το Β’ Νεκροταφείο και τη γύρω περιοχή, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο ή ίχνος που μπορεί να οδηγήσει στον δολοφόνο της Δώρας. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έψαξαν σε υπονόμους, φρεάτια και χωράφια, για να βρουν τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης 32χρονης, αλλά προς το παρόν δεν τα έχουν εντοπίσει. Έτσι, στρέφουν τις έρευνές τους προς τις κλήσεις και τις επαφές της εφοριακού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων