ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Το κίνητρο θα οδηγήσει στο δολοφόνο

Δώρα Ζέμπερη: Το κίνητρο θα οδηγήσει στο δολοφόνο

Δώρα Ζέμπερη | Δολοφονία Πατήσια: Πληθαίνουν τα ερωτήματα γύρω από τη φρικτή δολοφονία της άτυχης Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Μία εβδομάδα έχει περάσει από το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης (18/10) και οι Αρχές αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας που όπως όλα δείχνουν είναι το «κλειδί» για να χυθεί άπλετο «φως» στην υπόθεση.

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», «όλοι είναι ύποπτοι», λένε χαρακτηριστικά έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού. Από την ημέρα της δολοφονίας έως και σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι τηλεφωνικές συνομιλίες, οι επαφές και οι κάμερες της περιοχής, όπου έγινε το έγκλημα. Όλες αυτές τις ημέρες ψάχνουν ένα στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο πρόσωπο τις έρευνες ή ενδεχομένως να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.

Το κίνητρο του δολοφόνου

«Κλειδί» στην υπόθεση, όπως αναφέρουν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. είναι το κίνητρο του δολοφόνου που κατακρεούργησε τη Δώρα Ζέμπερη με 14 μαχαιριές. Αν και φαινομενικά, αφού από τον τόπο του εγκλήματος λείπουν τα προσωπικά της αντικείμενα, το έγκλημα παραπέμπει σε ληστεία μετά φόνου, ωστόσο οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν κι άλλα στοιχεία. Αρχικά, σύμφωνα με μαρτυρίες του οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος η άτυχη Δώρα τον τελευταίο καιρό είχε φόβους και έδειχνε αναστατωμένη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ήταν αυτό που την προβλημάτιζε.

Από την άλλη, σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας της, η άτυχη Δώρα είχε κάνει ασφάλεια ζωής δύο ημέρες πριν την δολοφονία. Γνώριζε ότι κάτι κακό θα της συμβεί ή ήταν απλή σύμπτωση;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

girl1 1

Μοιραία συνάντηση ή καρτέρι θανάτου;

Νέο γύρο καταθέσεων έχει ξεκινήσει η Αστυνομία, αφού προς το παρόν δεν έχει εκείνο το στοιχείο που να δείχνει τον δολοφόνο.

Οι αναλυτές των Ανθρωποκτονιών τις τελευταίες ημέρες έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις μαρτυρίες των ανθρώπων, υπαλλήλων και επισκεπτών που βρίσκονταν στο νεκροταφείο της Ριζούπολης το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να δουν εάν κάποιος μπορεί να είδε τον δολοφόνο της. Μάλιστα, κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να «σαρώνει» τον τόπο του εγκλήματος καθημερινά.

Κανείς, ωστόσο, δεν δίνει κάποια απάντηση που να βοηθά στις έρευνες, με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με πηγές, να αποκλείει το ενδεχόμενο η Δώρα να είχε δώσει ραντεβού με τον δολοφόνο της έξω τουλάχιστον από το χώρο του νεκροταφείο. Επιπλέον η κοπέλα, στα πλάνα από τις κάμερες που την δείχνουν λίγο πριν τη δολοφονία, φαίνεται να βαδίζει μόνη. Έτσι όλα οδηγούν σε μια μοιραία συνάντηση εντός του νεκροταφείου που κατέληξε στη μοιραία επίθεση.

Σχετικές ειδήσεις