ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: «Σημαντικό αντικείμενο για τη δολοφονία - Κοντά στην εξιχνίαση οι Αρχές»

Δώρα Ζέμπερη: «Σημαντικό αντικείμενο για τη δολοφονία - Κοντά στην εξιχνίαση οι Αρχές»

Δώρα Ζέμπερη:Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη – Οι αποκαλύψεις της δικηγόρου της οικογένειας για ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές – Η μαρτυρία ζευγαριού που μπορεί να ρίξει «φως» στο άγριο έγκλημα

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον δράστη της άγριας δολοφονίας της άτυχης εφοριακού, καθώς όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Ant1, η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα πολύ σημαντικό στοιχείο.

Αμέσως μετά την έκκληση της μητέρας της 32χρονης για μάρτυρες και στοιχεία, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της δικηγόρου, ένα ζευγάρι εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε πολύ σημαντικά στοιχεία για το έγκλημα, που συγκλονίζει εδώ και δύο εβδομάδες το πανελλήνιο.

Όπως αποκάλυψε, το συγκεκριμένο ζευγάρι προσκόμισε ένα αντικείμενο που σχετίζεται με το άγριο έγκλημα και αναμένεται να φωτίσει τις έρευνες, με την ΕΛ.ΑΣ να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα ίχνη του δολοφόνου.

Η κυρία Παναγοπούλου δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τη φύση του αντικειμένου, ωστόσο τόνισε ότι θεωρείται κρίσιμο στοιχείο, ενώ ανέφερε ότι σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης: Δώρα Ζέμπερη: Τι είδε ο οδηγός του συρμού του Ηλεκτρικού

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις