ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Στην Ομόνοια «βρέθηκε» ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού

Δώρα Ζέμπερη: Στην Ομόνοια «βρέθηκε» ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού

Δώρα Ζέμπερη:Στίγμα από το εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη εντόπισαν οι Αρχές, δίνοντας έτσι ελπίδες για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της άτυχης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος», αρκετές ώρες μετά το έγκλημα, στις 18 Οκτωβρίου, το κινητό τηλέφωνο του θύματος εξέπεμψε σήμα από την οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια.

Στη συνέχεια, το σήμα έπαψε να εκπέμπεται και έκτοτε τα ίχνη της συσκευής χάθηκαν, πιθανότατα γιατί το τηλέφωνο καταστράφηκε από το δράστη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, από την πρώτη στιγμή είχαν ζητήσει την άρση του απορρήτου για τη σύνδεση που χρησιμοποιούσε η Δώρα Ζέμπερη, και έτσι κατάφεραν για λίγα δευτερόλεπτα να «πιάσουν» το γεωγραφικό στίγμα της συσκευής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γεγονός ότι εξέπεμψε από την οδό Μενάνδρου, ένα δρόμο στο κέντρο της Αθήνας που αποτελεί κατά καιρούς κέντρο διακίνησης πάσης φύσεως κλεμμένων αντικειμένων, προσανατολίζει τις έρευνες ολοένα και πιο κοντά στο ενδεχόμενο της ληστείας.

Στο σημείο, άλλωστε, που δολοφονήθηκε η 32χρονη δεν βρέθηκε ούτε η τσάντα της, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας σε μια μεγάλη περίμετρο γύρω από το Β΄ Νεκροταφείο.

Την τελευταία εβδομάδα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να «σαρώσουν» την περιοχή από όπου εξέπεμψε τελευταία φορά το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας, καθώς έχει απομακρυνθεί σημαντικά το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το οικογενειακό ή φιλικό της περιβάλλον.

Η Αστυνομία προσπαθεί να βρει το δολοφόνο ανάμεσα σε άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για αρπαγές τσαντών, κλοπές πεζών, σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών και βίαιες ληστείες δρόμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχουν γίνει και προσαγωγές ατόμων που έχουν απασχολήσει για ληστείες πεζών, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο στοιχείο σε βάρος τους.

Παράλληλα, γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό κλεπταποδόχων, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν με τις πληροφορίες τους στο δράστη.

Το μόνο που δεν «ταιριάζει» στους αστυνομικούς είναι το μίσος που έδειξε ο δολοφόνος απέναντι στη Δώρα, την οποία μαχαίρωσε 14 φορές. Μια από τις εκδοχές θα μπορούσε να είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι επρόκειτο για έναν συνδυασμό σεξουαλικής επίθεσης και ληστείας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις