ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξία Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Έκλεισα την τηλεόραση στα παιδιά μου, δεν ξέρω τι να τους πω

Αλεξία Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Έκλεισα την τηλεόραση στα παιδιά μου, δεν ξέρω τι να τους πω

«Ξαναζείς τον φόβο, τον τρόμο, νομίζω είναι ο στόχος τους». Με αυτή τη φράση, η Αλεξία Μπακογιάννη, η κόρη του δολοφονημένου από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» βουλευτή Ευρυτανίας της ΝΔ, Παύλου Μπακογιάννη, περιέγραψε το Σάββατο (11/11/2017) τον εφιάλτη που ζει η οικογένειά της, βλέποντας τον Δημήτρη Κουφοντίνα να βγαίνει εκτός φυλακής με άδεια.

«Το μεγάλο πρόβλημα με αυτό που έγινε είναι ότι ξαναγίνεσαι 13 χρονών, ξαναζείς τον φόβο, τον τρόμο, νομίζω είναι και ο στόχος τους. Ξαναζείς όλο το μίσος, το θυμό, την αγριάδα μέσα στο οποίο μεγάλωσες, που κατά καιρούς προσπάθησες να το αντιμετωπίσεις», είπε η Αλεξία Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η ίδια μίλησε για το πώς χειρίστηκε το δύσκολο αυτό θέμα απέναντι στα ανήλικα παιδιά της: «Τα παιδιά μου είναι μικρά, τους έκλεισα την τηλεόραση δύο ημέρες. Δεν ξέρω τι να τους πω και αυτά που έχω να τους πω, δεν θέλω να τα πω. Δεν θέλω να γεμίσω την καρδιά τους με ένα νέο μίσος για αυτό».

«Του έλεγα μια ιστορία για τον Χάρι Πότερ, ότι η αγάπη τα κερδίζει όλα και το πώς η αγάπη της μαμάς του προστάτευσε τον μικρό μάγο. Και με ρωτάει ''Εσύ δεν αγαπούσες πολύ τον μπαμπά σου;'', του απάντησα ''πάρα πολύ αγάπη μου''. Και με ρώτησε ''Η δική σου αγάπη γιατί δεν τον προστάτευσε;'' και χάλασε όλο αυτό», συνέχισε η ίδια.

«Το πολιτικό θέμα δεν με ενδιαφέρει. Θέλω όλο τον κόσμο μαζί μας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας. Όμως τον ΣΥΡΙΖΑ τον έχω βρει μόνο απέναντί μου. Στη δίκη, όταν ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στελέχη της γραμματείας του, σε κάθε νόμο που έβγαζαν από την ώρα που έγιναν κυβέρνηση», ανέφερε – μεταξύ άλλων – η κυρία Μπακογιάννη.

Σχετικές ειδήσεις