ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Πλημμύρες και εγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Πέραμο (vids)

Κακοκαιρία: Πλημμύρες και εγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Πέραμο (vids)

Πολύ σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η νεροποντή που έπληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/11) στη Νέα Πέραμο και την περιοχή των Μεγάρων.

Αποτέλεσμα της σφοδρής καταιγίδας ήταν πολλά σπίτια να πλημμυρίσουν, οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια και να εγκλωβιστούν αυτοκίνητα, στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στην περιοχή Νεράκι.

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου στη Νέα Πέραμο, από τα ξημερώματα, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται και στη Νέα Εθνική Οδό. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική, στο 39 χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στην νέα εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32 χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33 χιλιόμετρο μέχρι το 34 διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Από την Πυροσβεστική έγινε γνωστό ότι έχουν παγιδευτεί αρκετά αυτοκίνητα στα παραπάνω σημεία, όπου ήδη βρίσκονται συνεργεία και προσπαθούν να απομακρύνουν οδηγούς και επιβάτες.

Πηγή βίντεο: ΣΚΑΪ

Σχετικές ειδήσεις