ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο Γέρακα για τον 16χρονο μαθητή: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του

Θρήνος στο Γέρακα για τον 16χρονο μαθητή: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Γέρακα Αττικής από το θάνατο του νεαρού μαθητή

Το βράδυ της Δευτέρας, ο 17χρονος είχε βγει από το σπίτι λέγοντας στους γονείς του πως δεν θα αργήσει να επιστρέψει.

Οι ώρες όμως περνούσαν και το παιδί δεν είχε φανεί… οι γονείς άρχισαν να ανησυχούν.

Προσπάθησαν να τον βρουν μέσω φίλων αλλά κανείς δεν γνώριζε. Έτσι πήγαν στην αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνισή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το neologosattikis.gr, ο αστυνομικός που ήταν εκείνη τη στιγμή εν υπηρεσία δεν μπόρεσε να τους πει όλη την αλήθεια και τους είπε να μεταβούν άμεσα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο καθώς είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος μετά από τροχαίο.

Ο 16χρονος είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τη γέφυρα που βρίσκεται στη συμβολή της Αττικής Οδού με τη λεωφόρο Γέρακα.

Ο νεαρός βρέθηκε στο οδόστρωμα από ύψος 11 μέτρων, ενώ στη συνέχεια παρασύρθηκε από οχήματα που κινούνταν και δεν πρόλαβαν να σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε η πτώση του 16χρονου τα παπούτσια του, ενώ κοντά στο σημείο απ’ όπου έπεσε είχε σχηματίσει μια καρδιά με το υποκοριστικό μιας κοπέλας στο εσωτερικό της.

Όπως σημειώνουν οι αστυνομικοί, ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του προς το συγκεκριμένο πρόσωπο τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Πάνω στο άνθος της ηλικίας του, αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής του βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συμμαθητές.