ΕΛΛΑΔΑ

Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα στην 19χρονη κόρη του που συνελήφθη με κοκαΐνη

Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα στην 19χρονη κόρη του που συνελήφθη με κοκαΐνη

Πεντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς της είχε η Ειρήνη, το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνη στο Χόνγκ Κόνγκ.

Το Star αποκαλύπτει τη δραματική έκκληση του αστυνομικού πατέρα της προς το παιδί του.

«Θέλω να φροντίσεις να είσαι υγιής. Αυτό πρέπει να κάνεις. Να είσαι καλά. Κι εμείς θα κάνουμε το παν να σε φέρουμε πίσω στην Ελλάδα», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο πατέρας στην κόρη του. Λόγια παρηγοριάς ενός πατέρα στην κόρη του, που ακούει να σπαράζει στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής.

Η οικογένειά της εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς η επικοινωνία με την 19χρονη είναι περιορισμένη. Μάλιστα, οι αυτοκαταστροφικές τάσεις που έχει το μοντέλο, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, εντείνουν ακόμα περισσότερο αυτή την ανησυχία τους.

Στο δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου του μοντέλου, το τηλέφωνο χτυπά συνέχεια από ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδος και από το εξωτερικό που ζητούν να μάθουν νέα για την 19χρονη. Το ενδιαφέρον έχει να κάνει τόσο με το νεαρό της ηλικίας της όσο και με το γεγονός ότι συνελήφθη και κρατείται σε μια ξένη χώρα, πολύ μακριά από την οικογένειά της.

Σχετικές ειδήσεις