ΕΛΛΑΔΑ

Κάλυμνος: Αυτή είναι η ιατροδικαστική έκθεση για τον άτυχο φοιτητή – Σοκάρουν τα στοιχεία

Κάλυμνος: Αυτή είναι η ιατροδικαστική έκθεση για τον άτυχο φοιτητή – Σοκάρουν τα στοιχεία

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος φοιτητής, Νίκος Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο αρμόδιος ιατροδικαστής Ρόδου.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο θάνατός του δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια, κάτι που αμφισβητούν οι γονείς του φοιτητή.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση που παρουσιάζει το bloko.gr, ο άτυχος φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από βράχο, ενώ ήταν ζωντανός δύο ή τρεις ημέρες πριν βρει τραγικό θάνατο, μόνος και αβοήθητος.

bloko

Δείτε την ιατροδικαστική έκθεση στη gallery του Newsbomb.gr στην αρχή του άρθρου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Γονείς φοιτητή: «Έχουμε στοιχεία ότι ο Νίκος δολοφονήθηκε»

Ανοιχτή παραμένει για την οικογένεια του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου η υπόθεση θανάτου του 21χρονου φοιτητή, ο οποίος την Κυριακή 25 Νοεμβρίου βρέθηκε νεκρός στον Λαγκά Καλύμνου, μετά από 6 ημέρες αγωνίας και ερευνών.

«Είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Και έχουν καταθέσει στοιχεία», επεσήμανε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, αυτή την βεβαιότητα, οι γονείς του άτυχου 21χρονου, την εξέφρασαν κατά τη επίσκεψή τους τη Δευτέρα (04/12) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συναντήθηκαν με αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ υπέβαλαν μήνυση κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο νονός του άτυχου Νίκου κατέθεσαν επί τέσσερις ώρες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ και όπως είπε χαρακτηριστικά έχουν στα χέρια τους στοιχεία για τα όσα υποστηρίζουν και τα οποία κατέθεσαν.

Η μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς του φοιτητή, έγινε μετά την απόρριψη αιτήματος στον εισαγγελέα της Κω να πραγματοποιηθεί νέα νεκροτομή από τεχνικό σύμβουλο τον οποίο θα ορίσει η οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους» το σχετικό αίτημα απορρίφθηκε, καθώς για την υπόθεση δεν υπήρχε σε εξέλιξη ανάκριση για κακούργημα. Η οικογένεια, πάντως, μέσω του νομικού εκπροσώπου της αναμένεται να υποβάλει προσφυγή κατά της απόφασης και αίτημα για διενέργεια νέας νεκροτομής στον εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις