ΕΛΛΑΔΑ

«Άνοιγμα» στους δωρητές του από το Παιδικό Χωριό SOS

«Άνοιγμα» στους δωρητές του από το Παιδικό Χωριό SOS
Το 3ο παιδικό φεστιβάλ τέχνης του χωριού SOS Πλαγιαρίου με σύνθημα "Όργανα, τύμπανα, λύπες και χαρές, χρώματα, ιστορίες, μουσικές είναι η ζωή μας όλη…"...

Το 3ο παιδικό φεστιβάλ τέχνης του χωριού SOS Πλαγιαρίου με σύνθημα "Όργανα, τύμπανα, λύπες και χαρές, χρώματα, ιστορίες, μουσικές είναι η ζωή μας όλη…", θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο από τις 12:00 έως τις 15:00.

«Στο φεστιβάλ, καλούμε όλους τους ανθρώπους που μας βοηθούν, για να δουν τις δράσεις μας και για να τους ευχαριστήσουμε, καθώς το χωριό μας δεν επιδοτείται από κάπου, στηρίζεται απόλυτα στην προσφορά αυτών των ανθρώπων και των χορηγών εταιρειών», επεσήμανε η πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του χωριού, Ελπίδα Πανέρα.

Στην εκδήλωση γίνεται παρουσίαση των δημιουργικών εργαστηρίων του χωριού, τα οποία είναι ανοικτά και για τα παιδιά εκτός χωριού SOS. «Στα εργαστήρια, που είναι εικαστικά, μουσική και ανάγνωση βιβλίου, έρχονται και παιδιά που ζουν εκτός του χωριού μας και φυσικά είναι δωρεάν. Άλλωστε τα παιδιά αυτά είναι συνήθως συμμαθητές με τα δικά μας. Δε θέλουμε να απομονωθούμε, είμαστε ανοικτοί», πρόσθεσε η κ.Πανέρα.