ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Και υλικό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του «τυφλού» βιαστή της 22χρονης

Δάφνη: Και υλικό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του «τυφλού» βιαστή της 22χρονης

Νέες αρρωστημένες και ποινικά κολάσιμες πράξεις του 52χρονου «τυφλού» που είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Μάιο κατηγορούμενος για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση 22χρονης φοιτήτριας, έκρυβε ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή που εντόπισε η Αστυνομία στο ημιυπόγειο κολαστήριο του στη Δάφνη.

Για το λόγο αυτό η Εισαγγελία άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παιδική πορνογραφία σε βάρος του 52χρονου.

Στο επίμαχο υλικό από τις κάμερες και το σκληρό δίσκο υπολογιστή που κατάσχεσε η Αστυνομία φέρονται να εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Ο 52χρονος εμφανίστηκε σήμερα (12/12) για την υπόθεση αυτή στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης (14/12).

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαΐου του 2017, αστυνομικοί εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης και βρήκαν την 22χρονη φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

Διαβάστε ΕΔΩ για τη σοκαριστική υπόθεση

Οι γονείς της ήταν εκείνοι που ανήσυχοι για την εξαφάνιση της κόρης τους έστειλαν την Αστυνομία στο «κολαστήριο» όπου γνώριζαν ότι το τελευταίο διάστημα, η κόρη τους βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

Διαβάστε επίσης: Έτσι σώθηκε η 22χρονη από τα χέρια του σάτυρου