ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός φοιτήτριας: Έτσι σώθηκε η 22χρονη από τα χέρια του σάτυρου στη Δάφνη

Βιασμός φοιτήτριας: Έτσι σώθηκε η 22χρονη από τα χέρια του σάτυρου στη Δάφνη

Ο καθοριστικός ρόλος των γονιών της, η συμβολή των φίλων της και η άμεση κινητοποίηση των Αρχών – Σε τραγική κατάσταση η κοπέλα – Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τις πράξεις του διεστραμμένου ανθρωπόμορφου τέρατος

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού και απαγωγής της 20χρονης κοπέλας από τον 52χρονο άντρα στη Δάφνη.

Ο άντρας, που κρατούσε δεμένη και φιμωμένη την κοπέλα, της είχε βάλει στο κεφάλι μια κάμερα και μέσω αυτής μετέδιδε live στο Διαδίκτυο τον βιασμό της.

Μάλιστα, κάμερες σε φανερά και κρυφά σημεία βρέθηκαν σε όλο το υπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης, όπου επί σχεδόν 24 ώρες η κοπέλα ζούσε την απόλυτη φρίκη.

2

Η νεαρή κοπέλα είχε να δώσει σημεία ζωής στο σπίτι της εδώ και δύο ημέρες, με τους γονείς τους να δηλώνουν την εξαφάνιση στο Α.Τ. Ζωγράφου.

Η φοιτήτρια κατάγεται από την Ηλεία και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrisnews.com , ο 52χρονος Π.Κ. αφού πρώτα απώθησε την φοιτήτρια, τη νάρκωσε χρησιμοποιώντας αιθέρα και κατόπιν διέπραξε τερατώδεις πράξεις που μόνο στην πιο αρρωστημένη φαντασία κάποιου μπορούν να υπάρχουν.

tiflos

Αυτός είναι ο σάτυρος που βίασε τη φοιτήτρια

Η άτυχη κοπέλα βρίσκεται κυριολεκτικά σε κατάσταση... διάλυσης! Κοντά της βρίσκονται οι γονείς της χάρις στους οποίους η 20χρονη διέφυγε από το μαρτύριο που την είχε υποβάλλει ο διαστροφικός δράστης!

Αυτό συνέβη γιατί οι συγκροτημένες σχέσεις που είχαν με την κόρη τους στάθηκαν η αιτία να ανησυχήσουν και να απευθυνθούν στην Αστυνομία όταν δεν απάντησε στις τηλεφωνικές τους κλήσεις. Ήταν αυτή η έγνοια των γονιών για το παιδί τους που οδήγησε στην απελευθέρωση από τις ορέξεις του ελεεινού υπάνθρωπου. Μάλιστα οι γονείς είχαν προσπαθήσει να βρουν την κόρη τους μέσω των φίλών της οι οποίοι δεν γνώριζαν που βρισκόταν η νεαρή κοπέλα. Το μόνο που τους έλεγαν ήταν πως θα πήγαινε για δουλειά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

Το χρονικό της φρίκης

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα έμειναν με το στόμα ανοικτό, αντικρίζοντας μια εικόνα απόλυτης φρίκης: Η 22χρονη κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής, όπου κρατείτο από τον δράστη τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, βρέθηκε στο σπίτι στου 52χρονου καθώς εργαζόταν εθελοντικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Δάφνης-Υμηττού και είχε αναλάβει την περιποίηση ατόμων με αναπηρία.

Κατά άλλες πληροφορίες η 22χρονη είχε απαντήσει σε αγγελία του 52χρονου για οικιακή βοηθό.

Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή προχθές χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την εύρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας.

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Σχετικές ειδήσεις