ΕΛΛΑΔΑ

Κάλυμνος: Την Πέμπτη (14/12) το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Νίκο

Κάλυμνος: Την Πέμπτη (14/12) το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Νίκο

Την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 γονείς, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Νίκο Χατζηπαύλο, που βρέθηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου στην περιοχή Λαγκά Χώρας στην Κάλυμνο.

Όπως αναφέρει το Kalymnos-news.gr, η κηδεία και η ταφή του 21χρονου φοιτητή θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 το απόγευμα στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών (Νίκαια).

Στο μεταξύ το θρίλερ για τα αίτια θανάτου του 21χρονου συνεχίζεται καθώς η δεύτερη νεκροτομή έδειξε διαφοροποιήσεις σε σχέση με την πρώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νέα ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώση.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις που παρατηρήθηκαν, δεν είναι γνωστό αν οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα, αναφορικά με την αιτία θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι από τα αποτελέσματα της πρώτης νεκροτομής που πραγματοποίησε στη Ρόδο, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος, αποφάνθηκε ότι ο θάνατος οφειλόταν σε δυστύχημα που συνέβη από πτώση.

Σχετικές ειδήσεις