ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για 49χρονο ερασιτέχνη ψαρά που αγνοείται στο Δέλτα του ποταμού Έβρου

Αγωνία για 49χρονο ερασιτέχνη ψαρά που αγνοείται στο Δέλτα του ποταμού Έβρου

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 49χρονου ερασιτέχνη ψαρά από τον δήμο Αλεξανδρούπολης, ο οποίος πήγε για ψάρεμα στο Δέλτα του ποταμού Έβρου το απόγευμα της Δευτέρας (18/12) και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η σύζυγος του 49χρονου που είναι νοσηλευτής και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενημέρωσε το μεσημέρι της Τρίτης τις αστυνομικές αρχές ότι δεν έχει επιστρέψει, καθώς και ότι το κινητό του εμφανίζεται απενεργοποιημένο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κινητοποίηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ήταν άμεση, προσπαθώντας αρχικά να τον εντοπίσουν μέσω του σήματος του κινητού τηλεφώνου του, το οποίο μέχρι κάποια στιγμή τον τοποθετούσε στην ευρύτερη περιοχή του Δέλτα.

Ακολούθησε επιτόπια έρευνα των αστυνομικών δυνάμεων, τόσο στα κανάλια του Δέλτα, όσο και σε διαδρομή που ακολουθούσε ο αγνοούμενος, σύμφωνα με τις υποδείξεις φίλων του, σε μία προσπάθεια εντοπισμού του αυτοκινήτου του (Suzuki Vitara) χωρίς όμως επιτυχία, καθώς διεκόπη εντός λίγων ωρών, λόγω σκότους.

Σήμερα (Τετάρτη 20/12), με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, με στόχο να μην μείνει κανένα σημείο στο Δέλτα και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς να διερευνηθεί.

ΑΠΕ

Σχετικές ειδήσεις