ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομική καταδίωξη στην Αμφιλοχία με όχημα που κουβαλούσε κοκαΐνη

Αστυνομική καταδίωξη στην Αμφιλοχία με όχημα που κουβαλούσε κοκαΐνη

Δύο άνδρες ηλικίας 25 και 29 ετών συνέλαβαν αργά χθες βράδυ (24/12) σε Αμφιλοχία και Αγρίνιο αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών, της απείθειας και της διάπραξης φθορών.

Σημειώνεται ότι για την σύλληψη του 25χρονου, κινητοποιήθηκαν και έστησαν μπλόκο οι αστυνομικοί των Αστυνομικών Τμημάτων Αμφιλοχίας και Κατούνας, καθώς και του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το βράδυ (24/12) στην Ιόνια Οδό, στο ύψος της Ρίγανης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας σταμάτησαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες. Κατά τον έλεγχο του οχήματος βρήκαν στην κατοχή του 29χρονου και κατέσχεσαν μια συσκευασία με 4,4 γραμμάρια κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 25χρονος δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα, στην Αμφιλοχία, επιχειρώντας να αποφύγει το μπλόκο των αστυνομικών, να πέσει με το όχημά του και να προκαλέσει φθορές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Στη συνέχεια συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 25χρονου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, βρήκαν και κατέσχεσαν σε κρύπτες, κάτω από τα πίσω καθίσματα, 124,4 γραμμάρια κοκαΐνης και ακόμη 150 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και ένα τρίφτη κάνναβης, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον δράστη βρέθηκαν στην κατοχή του 160 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή: agrioniopress.gr

Σχετικές ειδήσεις