ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για την «Οδύσσεια» των οδηγών στην Αθηνών - Λαμίας

Εισαγγελική παρέμβαση για την «Οδύσσεια» των οδηγών στην Αθηνών - Λαμίας

Ζητά εξηγήσεις από την εταιρεία που έχει και την ευθύνη αυτοκινητοδρόμου και από τον υπεύθυνο των μηχανημάτων που είχαν την ευθύνη καθαρισμού του οδοστρώματος

Η απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν μέσα στο χιονιά το απόγευμα της Παρασκευής (22/12) οι εγκλωβισμένοι στην εθνική οδό, προκάλεσαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρης Λακαφώσης, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για διαπιστωθεί πώς και γιατί έγινε αυτός ο χαμός και να αποδοθούν ευθύνες.

Αρχικά σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία ζητά εξηγήσεις από την εταιρεία που έχει και την ευθύνη αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, καθώς επίσης και από τον επικεφαλής - υπεύθυνο των μηχανημάτων που είχαν την ευθύνη καθαρισμού του οδοστρώματος.

Οι ουρές στην εθνική οδό μέσα στα χιόνια το απόγευμα της Παρασκευής (22/12) έφτασαν τα 15 χιλιόμετρα και εκατοντάδες οδηγοί με τις οικογένειές τους για ώρες προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς για ακόμη μια φορά με 5 εκατοστά χιόνι παρέλυσε το εθνικός μας δίκτυο.