ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Στεφανάκου: Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες (vid)

Δολοφονία Στεφανάκου: Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες (vid)

Δολοφονία Στεφανάκου: Δολοφονική επίθεση με θύμα τον Βασίλη Στεφανάκο, 57 ετών, ο οποίος είχε «πρωταγωνιστήσει» στο χώρο της νύχτας τις τελευταίες δεκαετίες, σημειώθηκε πριν από λίγο στη Λεωφόρο Αθηνών 302 στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, λευκού χρώματος, προσέγγισαν το αυτοκίνητο του 57χρονου και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φύλακες, όπου εξέτισε πολυετή ποινή για σωρεία εγκληματικών ενεργειών, ενώ το όνομά του είχε συνδεθεί με τη λεγόμενη «ελληνική μαφία» και είχε καταδικαστεί για λαθρεμπόριο, προστασία και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από την αστυνομία ενώ έχει μεταβεί κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής που ερευνά την υπόθεση. Ταυτόχρονα γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όπως μετέδωσε ο Αnt1, ο συνεπιβάτης της μηχανής φέρεται να κατέβηκε από το δίκυκλο και πλησίασε από την πόρτα του οδηγού το σταθμευμένο όχημα που βρισκόταν μέσα ο Βασίλης Στεφανάκος και άνοιξε την πόρτα.

Στη συνέχει άνοιξε πυρ κατά ριπάς σε βάρος του. Στο σημείο έχουν βρεθεί περισσότεροι από 20 κάλυκες. Από τα μέχρι στιγμής ευρήματα φαίνεται ότι ο εκτελεστής ήθελε να είναι σίγουρος ότι το θύμα δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει – σε περίπτωση που οπλοφορούσε- αλλά και ότι φεύγοντας από το σημείο ο Βασίλης Στεφανάκος θα ήταν νεκρός.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο ειδήσεων του ANT1 τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες:

Σχετικές ειδήσεις