Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγδαίες εξελίξεις - Ο φερόμενος ως εγκέφαλος μιλά για το μοιραίο βράδυ

newsbomb

Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγδαίες εξελίξεις - Ο φερόμενος ως εγκέφαλος μιλά για το μοιραίο βράδυ

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου μίλησε μέσα από τη φυλακή σε εκπομπή του Ε, τονίζοντας ξανά πως «δεν είχα καμία σχέση ούτε με απαγωγή ούτε με φόνο».

«Όπως έχω αναφέρει στην απολογία μου και δεν με πιστεύανε και με επιβεβαιώνει τώρα ο Καναδός ερευνητής, ο Μάριος Παπαγεωργίου εκείνο το βράδυ ήθελε να αγοράσει μια συσκευή παρακολούθησης και γι’ αυτό είχε συνάντηση με αυτά τα τρία άτομα και με φώναξε να είμαι μαζί του», είπε και συνέχισε:

«Το γεγονός ότι ήθελε να αγοράσει τη συγκεκριμένη συσκευή μου το αποκάλυψε όταν φτάσαμε εκείνο το βράδυ στη Νέα Πέραμο. Εκεί, βρισκόταν ένα τέταρτο άτομο που έφερε τη συσκευή παρακολούθησης. Μετά με τον Μάριο γυρίσαμε πίσω. Μου ζήτησε ο ίδιος να τηλεφωνήσω στη μητέρα του για να εξασφαλίσω τα χρήματα, ώστε να αγοράσει τη συσκευή».

Όπως είπε, το κόστος της συσκευής ήταν 620.000 ευρώ. Ο Μάριος άφησε το αυτοκίνητό του στο σημείο, όπου βρέθηκε και κάποιοι άγνωστοι σε εκείνον που επέβαιναν σε μία BMW του είπαν να μπει στο αυτοκίνητό τους.

«Έκτοτε δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες του, δηλαδή να πάρω τηλέφωνο τη μητέρα του με τον Μ. και από εκεί και πέρα ακολούθησα τις οδηγίες», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved