ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: «Έτσι ακινητοποίησα τον απατεώνα λογιστή»

Χαλκίδα: «Έτσι ακινητοποίησα τον απατεώνα λογιστή»

Ο Νίκος Κατσαμάγκος, γιος της 73χρονης γυναίκας που αποπειράθηκε να εξαπατήσει ο «μαϊμού» λογιστής λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (13-02-2018) στην οδό Τραλλέων, στη Χαλκίδα περιγράφει με τον τρόπο που έβαλε τέλος στη δράση του 29χρονου.

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη, πρόκειται για τον Σπυρίδωνα – Παναγιώτη Δημητρίου, κάτοικο Ζεφυρίου Αττικής.

«Έτσι τον ακινητοποίησα»

«Πήγε στη μάνα μου και ευτυχώς ήταν έξυπνη και με πήρε τηλέφωνο. Της είπε ότι είναι ο λογιστής μου και ότι είναι να πάρω 11.000 ευρώ και ότι πρέπει να πληρώσουμε ένα παράβολο 1.700 ευρώ. Και του πε η μάνα μου περίμενε να ντυθώ να πάμε μαζί. Τον είχε κλείσει απέξω και με πήρε εμένα στο γραφείο και της λέω μείνε εκεί μην ανοίγεις σε κάνεναν, έρχομαι. Και ευτυχώς επειδή είμαι κοντά…

Τον ακινητοποίησα και εκείνη την ώρα έτυχε να παιρνάνε τα παιδιά της ΟΠΚΕ από μπροστά και ήρθαν μου έδωσαν και συγχαρητήρια γιατί τους ψάχνανε τρεις μήνες και είχε γίνει ολόκληρη κινητοποίηση για αυτούς…», είπε ο Νίκος Κατσαμάγκος.

Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του που ορίστηκε για τις 21 Φεβρουαρίου.

Πηγή: eviazoom.gr

Σχετικές ειδήσεις