ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με το θάνατο εφοριακού

Θρίλερ με το θάνατο εφοριακού

Ο 49χρονος αυτοκτόνησε την Τρίτη (20/02) στρέφοντας στο στήθος του μια κυνηγετική καραμπίνα - Τι αναζητούν οι αστυνομικές αρχές - Ποιες υποθέσεις του εφοριακού εξετάζονται

«Φως» στην υπόθεση αυτοκτονίας ενός εφοριακού, αναμένεται να ρίξει το άνοιγμα φακέλων που άφησε πίσω του ο 49χρονος Πατρινός.

Πρόκειται, σημειώνει το dete.gr, για φακέλους που περιέχουν έγγραφα, με αποδέκτες οικεία και συγγενικά πρόσωπα του αυτόχειρα που αναμένεται να «δώσουν» πιθανές απαντήσεις για τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι αναμένουν το «πράσινο φως» από τις Δικαστικές αρχές, καθώς οι φάκελοι αυτοί εμπίμπτουν στο κληρονομικό δίκαιο.

Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές αναφέρουν, πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και η έρευνα συνεχίζεται. Πάντως από την προνακριτική εξέταση δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να σχετίζουν την αυτοχειρία με θέματα που πιθανά να αντιμετώπιζε ο 49χρονος, με υποθέσεις που χειριζόταν.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει συγγενείς, φίλους και συναδέλφους καθώς όλοι κάνουν λόγο για ένα φιλήσυχο άνθρωπο.

Η χθεσινή αδικαιολόγητη απουσία από την εργασία του, κινητοποίησε συναδέλφους και οικείους, που μετέβησαν σπίτι του 49χρονου επί της οδού Σεφέρη 60 στην Πάτρα. Η πόρτα του διαμερίσματος του, ήταν κλειδωμένη. Με την συνδρομή κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι και ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο εφοριακός είχε καταφέρει θανατηφόρο πλήγμα στην καρδιά με κυνηγετικό όπλο. Δίπλα του βρέθηκαν δυο σημειώματα.

Διαβάστε επίσης:

Προανακριτική Novartis: Live η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή

Πλειστηριασμοί: «Τσουνάμι» κατασχέσεων σήμερα για ακίνητα όλων των κατηγοριών

Σχετικές ειδήσεις