ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Παραμένουν τα ερωτήματα για το θάνατο της 44χρονης μητέρας

Ειρήνη Λαγούδη: Παραμένουν τα ερωτήματα για το θάνατο της 44χρονης μητέρας

Ειρήνη Λαγούδη: Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του θανάτου της άτυχης μητέρας, με την οικογένειά της να συνεχίζει να αναζητά απαντήσεις στο πώς και το γιατί χάθηκε η 44χρονη γυναίκα.

ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ένα μαύρο τζιπ και ένα αποτύπωμα είναι τα στοιχεία για τα οποία οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη ψάχνουν ακόμα απαντήσεις.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έφερε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται ότι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου λίγες ώρες πριν πεθάνει η Ειρήνη Λαγούδη ακολουθούσε ένα μαύρο τζιπ.

Οι δικηγόροι της οικογένειας υποστηρίζουν ότι κάποιοι κατηύθυναν την Ειρήνη στη Μυρτιά λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Στο βίντεο η ώρα στο ρολόι δείχνει τρεις και εννιά το μεσημέρι αλλά στην πραγματικότητα η ώρα είναι δυο, καθώς δεν έχει ρυθμιστεί η χειμερινή ώρα.

Το τζιπ περνά από το σημείο στις δυο και εννιά και 16 δευτερόλεπτα. Το χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης εμφανίζεται μετά από τρία δευτερόλεπτα στις δυο και εννιά και δεκαεννιά δευτερόλεπτα. Είναι η τελευταία κάμερα που καταγράφει την διαδρομή της 44χρονης λίγο πριν το τέλος της.

Η οικογένειά της αναζητά απαντήσεις για το μυστηριώδες αυτοκίνητο.

Παράλληλα, ένα αποτύπωμα από σόλα παπουτσιού στο εσωτερικό του χρυσαφί Ford Ka, ίσως να σημαίνει ότι η 44χρονη προσπάθησε να βγει την τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο όχημά της.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί δεν άνοιξε κάποια από τις πόρτες ή δεν έσπασε κάποιο τζάμι, ώστε να βγει έξω και να εισπνεύσει καθαρό αέρα.

Ειρήνη Λαγούδη - Νέες αποκαλύψεις από τον αδερφό της άτυχης μητέρας

Mιλώντας στην Espresso o πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος ετοιμάζει μελέτη πάνω στην έκθεση αυτοψίας, ανέφερε αρχικά ότι έχει εντοπίσει ύποπτα στοιχεία που τον κάνουν να συγκλίνει ακόμη περισσότερο στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαι πεπεισμένος γι’ αυτό. Αν η δικογραφία έχει στραφεί προς την κατεύθυνση της αυτοκτονίας και διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, όταν υποβληθούν τα στοιχεία από την πλευρά της οικογένειας, φρονώ ότι θα αλλάξουν άρδην πάρα πολλά.

Εξάλλου το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας στηρίζεται μόνο σε ενδείξεις. Θέλω να πω το ότι θα στείλεις sms δε σημαίνει ότι θα κάνεις πράξη τα όσα γράφεις», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Παγκόσμιος τρόμος: Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί ευθέως με πόλεμο τη Βόρεια Κορέα

Σχετικές ειδήσεις