ΕΛΛΑΔΑ

Ειδικοί Φρουροί για τα βίαια επεισόδια στην Αθήνα: «Στο τέλος θα έχουμε νεκρό»

Ειδικοί Φρουροί για τα βίαια επεισόδια στην Αθήνα: «Στο τέλος θα έχουμε νεκρό»

Τους φόβους του για την κατάληξη που μπορούν να έχουν οι συνεχιζόμενες και καθημερινές -πλέον- επιθέσεις στην Αθήνα, από άγνωστους δράστες, εξέφρασε ο γ.γ. τωνΕιδικών Φρουρών.

Ο Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας σήμερα Παρασκευή (02/03) στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι «το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας».

Σχολιάζοντας την έντονη κριτική που άσκησε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας απέναντι στην Αστυνομία, ανέφερε ότι «είναι κρίμα γιατί ο υπουργός χάνει τη ψυχραιμία του» ενώ τόνισε πως «σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία. Εμείς θα λέμε την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή χτυπάμε καμπανάκι κινδύνου, να μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ΕΔΩ: Τόσκας για τα επεισόδια: Υπήρξε αδράνεια από την Αστυνομία - Θα αντιμετωπιστούν οι «μπαχαλάκηδες»

Μάλιστα, ο κ. Μαυροειδάκος μίλησε για πολιτική ανοχή στους «μπαχαλάκηδες», ενώ έκρινε κομβική για την αδυναμία αντιμετώπισής τους την κατάργηση της ομάδας Δέλτα και την ακινησία της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Πως να αντιμετωπιστούν οι μπαχαλάκηδες όταν καταργείς την Ομάδα Δέλτα και όταν η ομάδα ΔΙΑΣ παραμένει σταθερή. Όταν βλέπετε να προσάγονται Ρουβίκωνες και μετά να ψέγονται συνάδελφοι που τους προσήγαγαν. Όταν δεν σχηματίζεται καμία δικογραφία εις βάρος τους».

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στον Έβρο: Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνες στρατιωτικούς

Συντάξεις: Μειώσεις ΣΟΚ στις επικουρικές - Σήμερα η πληρωμή με «ψαλίδισμα» έως 70%

Σχετικές ειδήσεις