ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή: Προσωρινή διακοπή στην Ιονία Οδό σήμερα (14/3)

Προσοχή: Προσωρινή διακοπή στην Ιονία Οδό σήμερα (14/3)

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Τετάρτη (14/3), στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από Γαβρολίμνη έως Μεσολόγγι, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών μεταφοράς καλωδίου από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, στις 12:00 και για περίπου μια ώρα θα ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα από τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου.

Ταυτόχρονα, θα υπάρξει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ημικόμβου και του ΣΕΑ Ευηνοχωρίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επιστρέφουν στην Ιόνια Οδό, από τον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου.

Αντίθετα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα βγαίνουν από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης.

Σύμφωνα με την «Νέα Οδό», καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων από τον πλευρικό σταθμό διοδίων Γαβρολίμνης, καθώς και από τον μετωπικό σταθμό διοδίων Κλόκοβας.

Τέλος, στον πλευρικό σταθμό διοδίων Μεσολογγίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εισπράττεται κανονικά το τέλος διοδίου, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά το τμήμα Μεσολόγγι - Κεφαλόβρυσο, στο οποίο θα εισέρχονται και θα διανύουν οι οδηγοί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις