ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η μητέρα της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη: «Κάποιος την σκότωσε…»

Ξεσπά η μητέρα της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη: «Κάποιος την σκότωσε…»

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού της άτυχης 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης (14/03) στο πάρκο Νεολαίας στο Ηράκλειο, βρίσκονται η οικογένεια της, αλλά και οι αρχές προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Η τραγική ιστορία και το τέλος της 37χρονης Κατερίνας στο Ηράκλειο - Εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία; - Σήμερα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Αν και τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η αστυνομία, σύμφωνα με το cretapost.gr, κάνουν λόγο για πτώση από μεγάλο ύψος, αυτό που απομένει τώρα είναι να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες η άτυχη Κατερίνα έκανε «βουτιά» στο κενό, αν πρόκειται για εγκληματικά ενέργεια, ατύχημα, ή αυτοχειρία.

Την ίδια ώρα συντετριμμένοι η μητέρα της και ο αδερφός της, δε μπορούν να πιστέψουν ότι η πολυήμερη αναζήτηση του δικού τους ανθρώπου, θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

gogrgogianni8

«Κάποιος την σκότωσε»

Η Κατερίνα Γοργογιάννη το πρωί της εξαφάνισής της έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει κινητό, κλειδιά και τα προσωπικά της αντικείμενα.
«Την είδε ο γιος μου, φορούσε κανονικά τα ρούχα της, δεν ήταν διαμελισμένη. Ένα παπούτσι φορούσε, το άλλο δεν το φορούσε, επόμενο είναι αυτό το πράγμα ας πούμε. Το σώμα της ήταν κανονικό. Όταν πέσει κανείς από κει πέρα δεν μπορούν να τον μαζέψουν…» λέει η Σταυρούλα Γοργογιάννη σε εκπομπή του Ε.

«Από καιρό το φωνάζω, από μέρες. Εγκληματική ενέργεια είναι. Και ούτε αυτοκτόνησε και μην μου πούνε τέτοια κουβέντα για να κλείσει ο φάκελος να πάει στο αρχείο, γιατί δεν θα περάσει έτσι. Εγώ πιστεύω από την αρχή ότι της κάνανε κακό και την πετάξανε εκεί. Ή μεταφέρθηκε εκεί από αλλού ή την πέταξαν από κει πέρα. Το λεγα εγώ, το λεγα. Δεν αυτοκτόνησε η κόρη μου, κάποιος τη σκότωσε», ξέσπασε η μητέρα της άτυχης 37χρονης, η οποία κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Η ανεργία και ο χωρισμός

Η Κατερίνα είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της είχε στοιχίσει πολύ. Επίσης, ήταν άνεργη, κάτι που επιβάρυνε περισσότερο την ψυχολογία της. Ο πρώην φίλος της Κατερίνας μιλώντας σε εκπομπή του Ε, ανέφερε ότι η 37χρονη όταν είχαν χωρίσει πάλι τον Δεκέμβριο, τον έπαιρνε τηλέφωνα και του έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της.

Η Κατερίνα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του πρώην συντρόφου της, απειλούσε ότι δεν θα άντεχε μακριά του. «Μόνο εσένα έχω» έλεγε στον πρώην φίλο της. Ωστόσο τότε, δεν προέβη σε κάποια πράξη που θα την έβλαπτε.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί η γυναίκα.

Η μητέρα της παρόλα αυτά, δεν πιστεύει πως η κόρη της επηρεάστηκε τόσο πολύ από τον χωρισμό και ότι δεν υπάρχει πρίπτωση αυτοχειρίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πτώμα της 37χρονης βρήκε το πρωί της Τετάρτης πολίτης που περνούσε μέσα από το πάρκο και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Αστυνομικοί, αλλά και ο ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο, όπου πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο.

Όπως διαπιστώθηκε το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Κατερίνας δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές, γι’ αυτό και μέχρι τότε κάποιος δεν έτυχε να το αντιληφθεί. Επίσης όπως εκτιμάται, λόγω της κατάστασης του πτώματος, ο θάνατος είχε επέλθει πριν από αρκετές ημέρες.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης του πτώματος ανέλαβε ο μικρότερος αδερφός της Κατερίνας, Γιώργος, με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα δεμένοι, ενώ στο ΠΑΓΝΗ βρέθηκε και η μητέρα της, που περίμενε για μία θετική είδηση έστω την τελευταία στιγμή ότι δεν επρόκειτο για το δικό της παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα είχε φύγει από το σπίτι της στις 5 Μαρτίου, χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα. Όταν καθυστερούσε να επιστρέψει το βράδυ της ίδιας ημέρας, η μητέρα της και ο αδερφός της ανησύχησαν και κατήγγειλαν την εξαφάνιση της στην αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις