ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης Κατερίνας Γοργογιάννη: «Έγινε αυτό που φοβόμουν»

Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης Κατερίνας Γοργογιάννη: «Έγινε αυτό που φοβόμουν»

Συντετριμμένη είναι η μητέρα της άτυχης 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (14/03/2018) εντοπίστηκε νεκρή στο πάρκο Νεολαίας του Ηρακλείου.

Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά της. Η ίδια όσο περνούσαν οι ημέρες από την εξαφάνιση της κόρης της είχε εκφράσει την ανησυχία της πως κάτι κακό της συνέβη.

«Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν. Περίμενα ότι το παιδί μου είχε πάθει κάτι κακό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Ήρθε η στιγμή που μου το επιβεβαίωσε ο γιος μου, ο Γιώργος ότι η Κατερίνα μας ήταν νεκρή. Δεν είχα το κουράγιο να δω το παιδί μου μέσα σε μία μαύρη σακούλα. Το άψυχο κορμάκι της Κατερίνας μου» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια στο Cretapost.gr, η κ. Γοργογιάννη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, μεγάλωσε μόνη της τα δύο της παιδιά, καθώς ο πατέρας τους και σύζυγός της είχε πεθάνει αρκετά νέος.

«Και τα δύο μου παιδιά τα μεγάλωσα μόνη μου με κόπους και στερήσεις. Δεν ξέρω, τι συνέβη και έφυγε η Κατερίνα από το σπίτι, δεν ξέρω τι παράπονο μπορεί να είχε το παιδί μου» κατέληξε η μητέρα της άτυχης 37χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρή η 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη που είχε εξαφανιστεί από το Ηράκλειο Κρήτης

Συναγερμός στα νησιά: Οι δήμοι ενημερώνουν για τα καταφύγια! (Δείτε τους χάρτες)