ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε Αυλώνα, Κορινθία, Ηλεία, και Κρήτη

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε Αυλώνα, Κορινθία, Ηλεία, και Κρήτη

Μάχη συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβέστες με πυρκαγιές που ξέσπασαν το Σάββατο (17/3) και βρίσκονται σε εξέλιξη - Οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών

Στον Αυλώνα, 20 άτομα πεζοπόρου τμήματος και 55 πυροσβέστες με 24 οχήματα συνεχίζουν να επιχειρούν, ενώ αργότερα στη διάρκεια της ημέρας η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί προκειμένου αν αποφασισθεί ή όχι η συνδρομή των εναέριων μέσων.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο, με πυκνή βλάστηση και οι άνεμοι κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Στα Αγνάντα Ηλείας, η φωτιά οριοθετηθεί με τις καιρικές συνθήκες να ευνοούν την κατάσταση. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Παράλληλα σημειώνεται ότι σε εξέλιξη αλλά επίσης οριοθετημένη είναι η πυρκαγιά και στη Στύλια Κορινθίας όπου και εκεί επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στην Κρήτη, όπου και σήμερα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι. Στη φωτιά στον Κίσσαμο Χανίων παραμένουν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς υπάρχει ο φόβος αναζωπυρώσεων εξαιτίας των ανέμων.

Σχετικές ειδήσεις