ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Περιστέρι

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Περιστέρι

Amber Alert σήμανε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση Σ.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό 13χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 23 Μαρτίου 2018 από την περιοχή του Περιστερίου.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε σήμα Amber Alert, πρόκειται για τον Θανάση Σ.

690 8a02b34c 3a66 475a 8be0 dbb4ea3f1c07

Ο Θανάσης έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,50 μ. και ζυγίζει 40 κιλά. Ο 13χρονος ζούσε στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι από τον Ιούλιο του 2014 όταν απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο οικογενειακό του περιβάλλον.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας και πράσινα-καφέ αθλητικά παπούτσια.

«Μπορούμε να υποψιαστούμε και ελπίζουμε να καταλάβουν αυτοί που τον έχουν μαζί τους ότι ο Θανάσης πρέπει να συνεχίσει τη ζωή», επισημαίνει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου», Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο Θανάσης έφυγε από το σπίτι του για το φροντιστήριο αγγλικών, χωρίς να πάρει χρήματα από τον κουμπαρά του και το μπουφάν του, ενώ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς περίμενε τη σημερινή προγραμματισμένη ομαδική δραστηριότητα με τα υπόλοιπα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Μπορούμε να υποψιαστούμε και ελπίζουμε να καταλάβουν αυτοί που τον έχουν μαζί τους ότι ο Θανάσης πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του. Πρέπει να συνεχίσει το σχολείο του, πρέπει να συνεχίσει να έχει παρέα τα παιδιά» κατέληξε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου», Κώστας Γιαννόπουλος.