ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη θλίψη: Τελευταίο αντίο στα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στο Κιλκίς

Ανείπωτη θλίψη: Τελευταίο αντίο στα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στο Κιλκίς

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς – Χαροπαλεύουν οι τρεις τραυματίες

Ανείπωτος πόνος στην Αριδαία. Μια πόλη βυθισμένη στο πένθος. Όλοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Νικάνδρου για να πουν το τελευταίο αντίο στις τρεις φίλες που έχασαν την ζωή τους στο τρομακτικό τροχαίο στο Πολύκαστρο Κιλκίς. Τραγικές φιγούρες οι σύζυγοι και τα παιδιά τους.

Οι 4 φίλες ξεκίνησαν από την Αριδαία για να πάνε στη Γευγελή, σε ένα συγγενή τους οδοντίατρο. Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων κοντά στο Πολύκαστρο, ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα στο οποίο επέβαιναν 2 γερμανίδες καλόγριες και ένας Έλληνας ιερέας , ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο των 4 γυναικών.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Τα οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκρές η Ζώγια Ιωαννίδου, 66 ετών, η Μαρία Παπαδοπούλου, 58 ετών και η Λίνα Μιψαηλιδου, 65 ετών, καθώς και γερμανίδα καλόγρια, 61 ετών, που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο.

Σοβαρά τραυματίσθηκε η 43χρονη Ευδοξία Σαλντίντση, μητέρα ενός παιδιού, ο Έλληνας ιερέας και η δεύτερη γερμανίδα καλόγρια.

Στο δρόμο αυτό πολλές φορές δημιουργούνται ουρές από νταλίκες και φορτηγά και οποιαδήποτε προσπάθεια προσπέρασης είναι πολύ επικίνδυνη.

Από την πύλη αυτή εισόδου στη χώρα μας υπολογίζεται ότι περνάνε κάθε χρόνο περίπου 4 εκατομμυρια αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR:

Σχετικές ειδήσεις