ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ τις ημέρες του Πάσχα

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ τις ημέρες του Πάσχα

Πάσχα 2018: Ως είθισται, σε αλλαγές στα δρομολόγιά τους προχωρούν τις ημέρες του Πάσχα, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα τη Μ. Παρασκευή για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

  • Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής
  • Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Για Μ. Σάββατο, για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

  • Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.
    Θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι Γραμμές του κέντρου (π.χ 100).

Την Κυριακή του Πάσχα για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών», ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών».

Τη Δευτέρα του Πάσχα για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών», ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών»..

Την Τρίτη του Πάσχα για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

  • Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής
    Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.