ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή – σοκ: «Έδεσαν και σκότωσαν τον Νίκο Χατζηπαύλου»

Ανατροπή – σοκ: «Έδεσαν και σκότωσαν τον Νίκο Χατζηπαύλου»

Αναπάντεχη τροπή δίνει στο θρίλερ του θανάτου του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος είχε εντοπίστει νεκρός τον περασμένο Νοέμβριο στην Κάλυμνο, ένα νέο στοιχείο που βρίσκεται από την Τετάρτη (11/04) στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Κω.

Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το μαρτυρικό θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Το σημάδι στους καρπούς του 21χρονου που ρίχνει «φως» στο θρίλερ

Πρόκειται για μία φωτογραφία του νεκρού φοιτητή, από την οποία προκύπτει ότι ο άτυχος νεαρός δεν σκοτώθηκε από πτώση, αλλά έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, καθώς έφερε σημάδια περίδεσης στους δύο καρπούς.

Οι συγγνείς του νεαρού φοιτητή από την αρχή κάνουν λόγο για έγκληματική ενέργεια, αναζητώντας την αλήθεια. Το νέο στοιχείο, που εδώ και λίγες ώρες έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κω, αναπτερώνει τις ελπίδες τους ότι ίσως βρεθούν οι υπαίτιοι, ώστε να πληρώσουν για τον άδικο χαμό του 21χρονου.

«Μεγαλύτερο πάχος από το κομποσκοίνι»

Σύμφωνα με όσα είπε στην Espresso ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που τον έχει προσλάβει η οικογένεια του 21χρονου, στη φωτογραφία διακρίνεται ο αδικοχαμένος φοιτητής, ο οποίος φέρει συμμετρικά σημάδια στα χέρια, που δείχνουν ότι μάλλον ήταν δεμένος. «Η εμπειρία μου λέει πώς είναι μία σημαντική παράμετρος που χρειάζεται διερεύνηση. Μαζί με τον συνεργάτη μου Γιώργο Μανίκα που ερευνούμε την υπόθεση διαπιστώσαμε πως υπάρχει μια συμμετρική περίδεση και στους δύο καρπούς και ένα αιμάτωμα από τα οποία μπορεί να εξάγει κανείς πολλά συμπεράσματα. Το παιδί φορούσε ένα κομποσκοίνι, το οποίο βρέθηκε. Η περίδεση στα χέρια είναι πολύ μεγαλύτερη σε πάχος από το κομποσκοίνι», τόνισε ο κ. Τσούκαλης.

Από την πλευρά του, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μαζί με τον δικηγόρο και εξαιρετικό συνάδελφο, Κωνσταντίνο Ασλάνη, καταθέσαμε στον κ. Εισαγγελέα φωτογραφικό υλικό, από το οποίο αποδεικνύεται χωρίς καμία αμφιβολία πως ο θάνατος του 21χρονου δεν οφείλεται σε πτώση, όπως η αρχική ιατροδικαστική έκθεση άφησε να εννοείται».

Και συνέχισε: «Το φωτογραφικό αυτό υλικό δείχνει ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου, ύστερα από μία πιθανώς άτυχη συνάντηση, χτυπήθηκε και μετέπειτα δέθηκε, με βάση τα ορατά δια γυμνού οφθαλμού σημάδια περίδεσης».

Διαβάστε επίσης: Συντάξεις: Αναδρομικά τεσσάρων ταχυτήτων - Ποιοι δικαιούνται επιστροφή έως και 1.840 ευρώ

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery

Σχετικές ειδήσεις