ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη – βόμβα για το «θησαυρό» του Μιχάλη Ασλάνη πέντε χρόνια μετά το θάνατό του

Αποκάλυψη – βόμβα για το «θησαυρό» του Μιχάλη Ασλάνη πέντε χρόνια μετά το θάνατό του

Μιχάλης Ασλάνης - Σπαρακτικό ξέσπασμα από τη μεγάλη του αδερφή, Ειρήνη Ασλάνη – Τι αποκαλύπτει για το «θησαυρό» που άφησε πίσω του ο γνωστός σχεδιαστής μόδας – Ποιοι και γιατί τον ξέχασαν

«Άδειασαν τα πάντα από το σπίτι του Μιχάλη». Με σπαρακτικά λόγια η μεγαλύτερη αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη, Ειρήνη, ξεσπάει μιλώντας στην εφημερίδα Espresso πέντε χρόνια μετά το θάνατό του.

«Δεν μας έδωσαν ούτε το ρολόι του, ούτε τα γυαλιά του για να τον θυμόμαστε… Άδειασαν τα πάντα και αποσφράγισαν το σπίτι χωρίς να μας ειδοποιήσουν. Ο Μιχάλης όμως από εκεί που είναι τα ''βλέπει'' όλα», είπε, μεταξύ άλλων η αδερφή του διάσημου σχεδιαστή.

Την ημέρα που ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός από την οικονόμο του μέσα στο σπίτι του στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι, βάσει νόμου, το σπίτι σφραγίστηκε από την Εισαγγελία με σκοπό να ερευνηθούν τα αίτια θανάτου του.

«Όταν όμως αποσφραγίστηκε το σπίτι, δεν μας ειδοποίησαν να παρευρεθούμε ως συγγενείς του για να πάρουμε τουλάχιστον τα προσωπικά του αντικείμενα» επανέλαβε με σπαρακτική φωνή η αδερφή του.

«Μέσα εκεί υπήρχαν και πολλά φορέματα που είχε ο αδερφό μου. Δεν βρήκαμε τίποτα».

Στην ερώτηση αν θα κινηθεί δικαστικώς ήταν κατηγορηματική. «Όχι, όχι. Εμείς αποποιηθήκαμε και την περιουσία του Μιχάλη. Είμαστε πολύ μεγάλοι άνθρωποι για να κάνουμε τέτοια»

Παράλληλα, η αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη μίλησαν για όσους τον ξέχασαν μετά το θάνατό του.

«Παιδί μου, τον ξέχασαν όλοι οι επώνυμοι φίλοι του και το λέω με πολύ πόνο αυτό. Μετά την κηδεία δεν πήρε ούτε ένας τηλέφωνο να μας ρωτήσει αν είμαστε καλά, αν θέλουμε κάτι. Εμείς χάσαμε το στήριγμά μας και αμέσως μόλις «έφυγε» χάθηκαν και όλοι ο λεγόμενοι φίλοι του» ξέσπασε η Ειρήνη Ασλάνη, με την οποία ο Μιχάλης είχε μία πολύ ιδιαίτερη σχέση.

«Ευτυχώς ο απλός κόσμος δεν τον ξέχασε ποτέ και δεν θα τον ξεχάσει. Γιατί ο Μιχάλης έκανα πολλά καλά σε πολλούς ανθρώπους. Και αυτό του τον αναγνωρίζουν όσοι τον γνώρισαν» δήλωσε με νόημα για όσους βρίσκονταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης του δόξας.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Προσοχή και σήμερα

Δραματικές εξελίξεις: «Όχι» Ερντογάν στον Πούτιν για απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

Αυτό είναι το νέο υπερόπλο της Ελλάδας: Οι γαλλικές φρεγάτες αλλάζουν τα δεδομένα στο Αιγαίο

Ρoή Ειδήσεων