ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας: Στη φυλακή o «ζημιάρης» που πέταγε λουλούδια με τα... καφάσια!

Σάλος στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας: Στη φυλακή o «ζημιάρης» που πέταγε λουλούδια με τα... καφάσια!

Είχε γίνει γνωστός στην «πιάτσα» και οι επιχειρηματίες έτριβαν τα χέρια τους όταν «έσκαγε» στα μπουζούκια, όπου έκανε... ζημιές πετώντας λουλούδια με τα καφάσια.

Μόνο που πλέον, ο γνωστός θαμώνας κέντρων νυχτερινής διασκέδασης ο οποίος έκανε μεγάλο «σαματά» με τα λουλούδια που πετούσε σε κάθε εμφάνιση «επώνυμου» τραγουδιστή, βρίσκεται στον Κορυδαλλό!

Εμφανιζόταν στις πίστες με «ψευδώνυμο» (τον ξέρουν όλοι με το προσωνύμιό του) και πετούσε λουλούδια… με τα αγροτικά καφάσια! Όχι τα κλασικά «πανέρια» τα οποία πωλούν οι γνωστές ως «λουλουδούδες» στον κόσμο της νύχτας, αλλά με καφάσια τα οποία προφανώς διέθετε το νυχτερινό κέντρο για «ειδικού τύπου» περιπτώσεις!

Είναι βέβαιο πως ο συγκεκριμένος άνδρας ξόδευε χρήμα με τη σέσουλα και μάλιστα μέχρι και οι τραγουδιστές τον γνώριζαν! Χαρακτηριστική περίπτωση, η εμφάνιση του Στέλιου Διονυσίου στην Πάτρα κατά τη διάρκεια της οποίας όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής είδε… τα καφάσια με τα λουλούδια να ρίχνονται πάνω του από τις λουλουδούδες, φώναξε το προσωνύμιο του πελάτη! Βάζοντας το «α ρε…» μπροστά! Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μέχρι και σε βίντεο έχει καταγραφεί. Ήταν όμως «άτυχος» ο εν λόγω κύριος. Καθώς συνελήφθη για υπόθεση αρχαιοκαπηλείας. Και επειδή οι κατηγορίες που τον βάραιναν δεν ήταν και λίγες… οδηγήθηκε πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Οπότε στην «πιάτσα» όλοι κατάλαβαν πού έβρισκε τα χρήματα για να πετάει… καφάσια με λουλούδια σε όποιον λαϊκό καλλιτέχνη ερχόταν στην Πάτρα!

Πηγή: dete.gr