ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Χίο: 25χρονος Ιρακινός προσπάθησε να βιάσει 12χρονο κοριτσάκι

Σοκ στη Χίο: 25χρονος Ιρακινός προσπάθησε να βιάσει 12χρονο κοριτσάκι

Χίος | Απόπειρα βιασμού: Σάλο έχει προκαλέσει στη Χίο η είδηση ότι ένας 25χρονος, ιρακινής καταγωγής, αποπειράθηκε να βιάσει μια 12χρονη Σύρια, στην περιοχή του Μεγάλου Λημνιώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Πολίτης», το περιστατικό σημειώθηκε σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων όπου φιλοξενούνται άτομα στο πλαίσιο του προγράμματος για τις ευάλωτες ομάδες προσφύγων των νησιών.

Ωστόσο, η Αστυνομία εκτιμά πως η υπόθεση είναι εξαιρετικά περίπλοκη, γεγονός που εγείρει ερωτήματα, όχι μόνο εάν υπήρξε βιασμός, αλλά κι αν έγινε πράγματι απόπειρα βιασμού.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο φερόμενος ως δράστης είχε διαφορές με τον αδερφό της 12χρονης, ενώ την αστυνομία έπειτα από τη φασαρία που προκλήθηκε την κάλεσε η γυναίκα του 25χρονου Ιρακινού και όχι το φερόμενο θύμα ή συγγενικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα, πάντα, με την εφημερίδα, η 12χρονη διαμένει μαζί με τα άλλα επτά αδέρφια της στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και κατά δήλωσή τους οι γονείς τους έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο της Συρίας.

Σε ό,τι αφορά τον 25χρονο που φέρεται ότι προσπάθησε να βιάσει την 12χρονη, παραμένει κρατούμενος στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, ενώ αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις