ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή: Διακοπές ρεύματος στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (10/05)

Προσοχή: Διακοπές ρεύματος στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (10/05)

Διακοπές ρεύματος | Θεσσαλονίκη: Η ΔΕΔΔΗΕ έχει προγραμματίσει διακοπές ρεύματος για την Πέμπτη (10/05/2018) σε δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιχείρησης, από τις 8:00πμ έως 11:00 διακοπή ρεύματος θα έχουν στον δήμο Θεσσαλονίκης οι περιοχές Λαδάδικα, Τσιμισκή, Ίωνος Δραγούμη, Κατούνη, Πλατεία Εμπορίου, Ολ. Διαμαντή, Εδέσσης.

Από τις 08:00 έως τις 12:30 διακοπή ηλεκτροδότησης θα έχουν περιοχές στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης Συκεών καιι συγκεκριμένα στις περιοχές γύρω από την Λεωφόρο Παπανικολάου , σ/μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ έως και το LIDL και πάνω από το δρόμο, στην εδυρύτερη περιοχή μεταξύ των οδών Αγ. Τριάδος, Παπάφη, Τοσίτσα, εκπ. ΔΕΛΑΣΑΛ.

Από τις 11:00 έως τις 14:00, προβλήματα ηλεκτροδότησης θα έχουν περιοχές της Πολίχνης, στην περιοχή της Νικόπολης και στις οδούς Κερασούντος Μπελογιάννη, Σεφέρη, Κωνσταντινουπόλεως, Γ. Παπανδρέου.

Επίσης στην Πολίχνη, διακοπή ρεύματος από τις 14:30 έως τις 15:00 θα έχει η περιοχή Μαυρολέυκης Τέρμα, Σοχού, Βελέντζα, Ιάσωνος Κυβέλης, Πέλλης.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις