ΤΩΡΑ - Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Ποιες περιοχές να αποφύγετε (vid)

Newsroom Newsroom

ΤΩΡΑ - Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Ποιες περιοχές να αποφύγετε (vid)

Κίνηση στους δρόμους | Κυκλοφοριακό χάος: Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται αυτή την ώρα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά, καθώς η εικοσιτετράωρη απεργία στο Μετρό, ανάγκασε τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους, ώστε να φτάσει στις δουλειές τους.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

Ενδεικτικά, σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην άνοδο της λεωφόρο Κηφισού από το ύψος του Ρέντη, ενώ με χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων και στο ρεύμα καθόδου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη ροή αυτοκινήτων παρατηρείται στην Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών, στην Αθηνών - Λαμίας στην είσοδο και έξοδο από τον κόμβο Καλυφτάκη, ενώ με μεγάλη δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στις Λεωφόρους Αλεξάνδρας, Μεσογείων (κάθοδος), καθώς και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη.

Εξάλλου, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού.

Μεγάλη κίνηση παρατηρείται, παράλληλα, στην Ηλιουπόλεως, την οδό Πειραιώς, αλλά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου.

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr ποιοι δρόμοι της Αθήνας παρουσιάζουν πρόβλημα

24ωρη απεργία στο Μετρό

Κλειστό θα παραμείνει το Mετρό τη Δευτέρα, 14 Μαΐου, λόγω της 24ωρης απεργίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ).

Το ΣΕΛΜΑ σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει ελλείψεις σε προσωπικό, ανταλλακτικά και αναλώσιμα υλικά και κάνει λόγο για ξεπούλημα των συγκοινωνιών.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζει μεταξύ άλλων ότι «στην τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού και από την έλλειψη ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών, έρχεται να προστεθεί η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της διοίκησης που απρόσκοπτα αρνείται να συζητήσει με την πλειοψηφία των εργαζομένων προτιμώντας να συνδιαλέγεται υπογείως με κομματικά προσκείμενους και υποτακτικούς. Ο προγραμματισμός της εταιρίας όμως, η επιβίωσή της και η διασφάλιση της ασφαλούς και ποιοτικής λειτουργίας της δεν είναι ατομική υπόθεση κανενός και προφανώς δεν εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του διευθύνοντος Συμβούλου».

Στην ανακοίνωση το Σωματείο προσθέτει επίσης: «Θα σταθούμε απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος του κατεστημένου που προάγει και αναδεικνύει τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, με μοναδικό προσόν τους την κομματική υποταγή, που χρησιμοποιούν ακόμα και μαφιόζικες πρακτικές προσπαθώντας να τραμπουκίσουν οποιονδήποτε εργαζόμενο έχει αντίθετη άποψη ή θίγει τα συμφέροντά τους».

Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς

Ημέρα ταλαιπωρίας θα είναι η σημερινή για το επιβατικό κοινό καθώς λόγω της 24ωρης απεργίας στο Μετρό. Τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά χωρίς κανονικά, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το επιβατικό κοινό και οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς κυρίως τις ώρες αιχμής λόγω της απεργίας η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΩΡΑ - Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Ποιες περιοχές να αποφύγετε (vid)
01
ΤΩΡΑ - Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Ποιες περιοχές να αποφύγετε (vid)ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved