ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στον Έβρο: Πατριός βίαζε τις θετές κόρες του και ζώα

Φρίκη στον Έβρο: Πατριός βίαζε τις θετές κόρες του και ζώα

Ακόμη μίαφρικιαστική υπόθεση κακοποίησης ανήλικων παιδιών έρχεται να προστεθεί στιςεξωφρενικές ιστορίες της Λέρου και της Ζακύνθου.

Αδίστακτος πατριός σε χωριό του Έβρου κοντά στην Αλεξανδρούπολη, καταδικάστηκε επειδή βίαζε επί σειρά ετών τις ανήλικες θετές κόρες του αλλά και ζώα.

Η ανατριχιαστική υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και έφτασε στα δικαστήρια μόλις πριν μερικές ημέρες παρόλο που είχε αποκαλυφθεί πριν από δύο χρόνια, μετά από καταγγελίες των δυο ενήλικων -πια- κοριτσιών που αποκάλυψαν ότι το «τέρας» τις κακοποιούσε για χρόνια συστηματικά, τόσο τις ίδιες όσο κάποια ζώα που είχαν στο περιβάλλον τους.

Η κόλαση που ζούσαν ήταν γνωστή στην κλειστή κοινωνία του χωριού, όμως για ακόμη μία φορά κανείς δεν έλυσε την σιωπή του για να προστατεύσει τις δυο άτυχες κοπέλες.

Τελικά, τα στόματα άνοιξαν μόλις ξεκίνησαν οι έρευνες της Αστυνομίας, που οδήγησαν στην παραπομπή του πατριού στην δικαιοσύνη.

Ο «πα-τέρας» καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή, με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από Εφετείο. Επειδή ωστόσο του χορήγησε ανασταλτικό χαρακτήρα στην Έφεση που υπέβαλε παρέμεινε ελεύθερος έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζουν το πανελλήνιο οι βιασμοί παιδιών σε Λέρο και Ζάκυνθο

Σχετικές ειδήσεις