ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος του Star για τη μάχη του με τον καρκίνο: Τίποτε δεν χάνεται αν...

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος του Star για τη μάχη του με τον καρκίνο: Τίποτε δεν χάνεται αν...

Μήνυμα αισιοδοξίας και θάρρους έστειλε, μέσω Facebook, ο Γιώργος Βότσκαρης, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση για την αγάπη και για την δύναμη. Πριν τρεις μέρες έγραψα για μια χαμένη μάχη αλλά τώρα πιο ήρεμος κατάλαβα ότι καμιά μάχη δεν χάνεται αν δεν παραδώσουμε τα όπλα. Αυτή την μάχη την χρωστάω σε εμένα στην οικογένεια μου αλλά και σε όσους πιστεύουν σε εμένα. Την οφείλω σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που μπήκαν στον κόπο, την ώρα που και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, να μοιραστούν την δική τους ιστορία και να μου πούνε κουράγιο και δύναμη. Ευχαριστώ και πάλι και πάμε για μια μεγάλη μάχη», έγραψε ο δημοσιογράφος του Star και εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του σταθμού στην ΕΣΗΕΑ.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από τρεις μέρες, ο δημοσιογράφος είχε συγκινήσει τους φίλους στο Facebook αποκαλύπτοντας το πρόβλημα της υγείας του. «Τελικά γεννήθηκα άτυχος θα πολεμήσω τον καρκίνο αν και ξέρω ότι θα χάσω. Μετα το σοκ ξεκινάει ο πόλεμος», έγραψε, σε μια ανάρτηση επηρεασμένη προφανώς από το αρχικό σοκ της διάγνωσης.

Σχετικές ειδήσεις