ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Γνωστός γιατρός χούφτωσε μαθήτριες - Τον πήραν στο κυνήγι και τον προπηλάκισαν!

Λαμία: Γνωστός γιατρός χούφτωσε μαθήτριες - Τον πήραν στο κυνήγι και τον προπηλάκισαν!

Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, με θύματα ανήλικα κορίτσια είδε το φως της δημοσιότητας, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων σε συνοικία της Λαμίας.

Σύμφωνα με αυτές, γνωστός γιατρός, την ώρα που περπατούσε σε πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης, «χούφτωσε» τρεις μαθήτριες που περπατούσαν αμέριμνες!

Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (6/6/18) στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Ροζάκη Αγγελή στη Λαμία μπροστά στο «Cafe Sketch».

Αρχικά ο γιατρός πλησίασε μια παρέα με τρία κορίτσια και «χούφτωσε» το ένα από πίσω, πριν απομακρυνθεί. Πριν μάλιστα αυτά συνέλθουν από σοκ, ο γιατρός επέστρεψε και έβαλε χέρι και σε δυο ακόμη, από άλλη παρέα!

Όπως ήταν φυσικό οι μαθήτριες έβαλαν τις φωνές, ενώ όσοι βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες αντέδρασε άμεσα και έτρεξε προς το γιατρό και τον πρόλαβε την ώρα που απομακρυνόταν. Τον έπιασε μάλιστα από το γιακά και τον κόλλησε σε μια τζαμαρία καταστήματος. «Τι έκανες ρε αλήτη. Τι έκανες. Δεν ντρέπεσαι...», του φώναξε.

Ο ανώμαλος γιατρός έβγαλε κάποιες άναρθρες κραυγές και τελικά έφυγε τρέχοντας, ενώ αρκετοί από αυτούς που είχαν μαζευτεί στο σημείο τού επιτέθηκαν φραστικά.

Πηγή: www.lamiareport.gr

Σχετικές ειδήσεις