ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Καλοκαιρινό μπουρίνι έπληξε την Αττική - Με βροχές αρχίζει η εβδομάδα

Καιρός: Καλοκαιρινό μπουρίνι έπληξε την Αττική - Με βροχές αρχίζει η εβδομάδα

Εικόνες που μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζουν, πόσο μάλλον… ελληνικό, έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από την Αττική, το απόγευμα της Κυριακής (10/06).

Ο ουρανός σκοτείνιασε, καθώς σύννεφά απλώθηκαν πάνω από την πρωτεύουσα, ενώ έπειτα από κάποιες… προειδοποιητικές ψιχάλες, άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς!

Ο καιρός άλλαξε μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς μετά τη ζέστη, οι ουρανοί άνοιξαν για τα καλά και ο υδράργυρος έπεσε κατακόρυφα.
Σε πολλές περιοχές της Αττικής μάλιστα, οι δρόμοι δεν άργησαν να μετατραπούν σε… ποτάμια. Μάλλον η παραλία δεν ήταν καλή ιδέα σήμερα.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες:

Τρίτη 12-06-2018

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών η
μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά.
Ανεμοι: Βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Σε μικρή άνοδο.

Τετάρτη 13-06-2018

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά.
Ανεμοι: Δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 14-06-2018

Καιρός: Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους η καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 15-06-2018 και Σάββατο 16-06-2018

Καιρός: Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους η καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Σε μικρή πτώση.

Σχετικές ειδήσεις