ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακές εικόνες: «Πλημμύρησαν»... με Ferrari τα Ιωάννινα! (vid+pics)

Εντυπωσιακές εικόνες: «Πλημμύρησαν»... με Ferrari τα Ιωάννινα! (vid+pics)

Το «Κόκκινο Πάθος», πλημμύρισε το κέντρο των Ιωαννίνων το μεσημέρι της Κυριακής (10/06).

Το πλέον δημοφιλές Ferrari Club της Ιταλίας, το «Passione Rossa», στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψής του την Ελλάδα, βρίσκεται, με δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα για ένα διήμερο στην Ήπειρο, πριν ταξιδέψει αύριο για την Κέρκυρα…

«Είναι ένα υπέροχο μέρος η Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Club, αλλά και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Φάμπιο Μπαρόνε.

Σε μία σύντομη συνομιλία με τον οδηγό που προκαλεί δέος με τις επιδόσεις του, μας αναφέρει πως από μικρός είχε την τύχη να γνωρίσει τη Ferrrari και θεωρεί τιμή του να εκπροσωπεί την Ιταλία.

Ο Μπαρόνε αναδείχτηκε πρωταθλητής κόσμου την πρώτη φορά σε διαδρομή στα Καρπάθια Όρη στη Ρουμανία, ενώ τη δεύτερη στην Κίνα. Τώρα, όπως λέει προετοιμάζεται για τον αγώνα στο Μαρόκο και μας μεταφέρει πως βιώνει τις στιγμές στην οδήγηση: «Τα συναισθήματα στο τιμόνι είναι πολλά. Φόβος, τρέλα… Πρέπει το μυαλό να έχει αδειάσει από σκέψεις. Να λειτουργεί μόνο η καρδιά… Είναι σαν να βρίσκεσαι στο στόμα του λύκου».

«Θέλουμε το κοινό να γνωρίσει το θρύλο της Ferrari», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοργανωτής της εκδήλωσης Πάολο Μελισσάνο και εκφράζει την ικανοποίηση του για την προσέλευση του κόσμου.

Μικροί και μεγάλοι στην πλατεία της πόλης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα κόκκινα και μαύρα «σούπερ» ιταλικά αυτοκίνητα, να φωτογραφηθούν, αλλά και να συνομιλήσουν με τους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, φωτογραφίες – βίντεο: epirus-tv

Σχετικές ειδήσεις