ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Ανατριχιαστική μαρτυρία για τις τελευταίες στιγμές της - «Άκουγα τις φωνές της»

Ειρήνη Λαγούδη: Ανατριχιαστική μαρτυρία για τις τελευταίες στιγμές της - «Άκουγα τις φωνές της»

Η υπόθεση θανάτου τηςΕιρήνης Λαγούδηπαραμένει ένα μυστήριο καθώς οι Αρχές εξετάζουν κάθε μαρτυρία και στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει σε οριστική λύση.

ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΩΤΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ

Μια νέα μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, λίγες ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της 44χρονης μητέρας, ένας άνδρας παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς και υποστήριξε ότι υπήρξε μάρτυρας μιας ανατριχιαστικής σκηνής. Όμως λίγα 24ωρα αργότερα άλλαξε την κατάθεση του και όταν τον κάλεσε ο εισαγγελέας αποκάλυψε ότι φοβάται για τη ζωή του και περιέγραψε τι είδε στην παραλία Φώτμου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης

«Είδα τη γυναίκα να καυγαδίζει αρχικά με έναν άνδρα. Από τα όσα έλεγαν κατάλαβα ότι τον γνώριζε καλά. Ξαφνικά είδα άλλους δυο άντρες να την πιάνουν. Φώναζε να την αφήσουν. Τότε εκείνοι την έβαλαν μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Δεν ήμουν πολύ κοντά για να δω τι ακριβώς έκαναν. Άκουγα μόνο φωνές», αποκάλυψε ο μάρτυρας.

lagoudi2

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Αυτός είναι ο δολοφόνος

Το προφίλ του φερόμενου ως δολοφόνου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπως σκιαγραφείται στο πόρισμα του Ανδριανού Γκουρμπάτση, ο οποίος από την αρχή είχε κάνει λόγο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη είναι άτομο ψυχικά και πνευματικά υγιές.

Ο τρόπος, ο χρόνος και οι συνθήκες δράσης παραπέμπουν σε δράστη με χαρακτηριστικά που προσομοιάζουν σε «οργανωμένο εμπρηστή» (εγωκεντρικός, μεθοδικός, πονηρός, πανούργος, έχει σχέδιο οργάνωσης, προετοιμάζει το άλλοθί του, πιστεύει ότι δύσκολα θα συλληφθεί).

Είναι οργανωτικός και μεθοδικός. Προσχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε την πράξη με τρόπο άρτιο και επαγγελματικό, είναι καλός γνώστης του μηχανισμού λειτουργίας της καύσης, στόχευε να μην υπάρξει πλήρης καύση, προκειμένου να οδηγηθούν οι αρχές σε λανθασμένες εκτιμήσεις περί αυτοχειρίας.

Η επιλογή του τόπου δράσης έγινε από τον φερόμενο δράστη με δύο κριτήρια: πρώτον την πειστικότητα του θύματος για την επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής και δεύτερον την προστασία του ιδίου τόσο κατά την τέλεση της πράξης όσο και κατά τη διαφυγή του από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι λόγοι που τον ώθησαν στο έγκλημα είναι προσωπικοί, οικονομικοί και λόγοι εκδίκησης.

Διαβάστε επίσης:

Φθινοπωρινές εκπτώσεις – Πότε ξεκινούν και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία «Ορέστης» τις επόμενες ώρες

Ρoή Ειδήσεων