ΕΛΛΑΔΑ

Κάλυμνος: Μάρτυρες - «κλειδιά» ρίχνουν «φως» στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου

Κάλυμνος: Μάρτυρες - «κλειδιά» ρίχνουν «φως» στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου

Νέος γύρος καταθέσεων για την υπόθεση θανάτου του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυπτο.

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί ο θάνατος του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου σε απόκρημνη περιοχή της Καλύμνου. Αν και αρχικά ο θάνατός του θεωρήθηκε ατύχημα, ωστόσο η οικογένειά του υποστηρίζει ότι πρόκειται για έκλημα.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, στον εισαγγελέα της Κω θα κληθούν να καταθέσουν τέσσερις μάρτυρες για την υπόθεση του Νίκου Χατζηπαύλου. Πρόκειται για τα δύο μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου, που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου φοιτητή και δύο διασώστες.

Αυτοί οι τέσσερις μάρτυρες επιμένουν πως κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών που έψαχναν τον Νικόλα Χατζηπαύλου, δεν τον εντόπισαν στο σημείο, όπου τελικά βρέθηκε νεκρός.

Παράλληλα, η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή έχει καταθέσει δύο αιτήματα στον εισαγγελικό λειτουργό. Το πρώτο είναι να καταθέσει - εκτός από τους τέσσερις μάρτυρες - και ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος κάνει λόγο για ασφυκτικό και βίαιο θάνατο του 21χρονου. Το δεύτερο αίτημα της οικογένειας είναι να γίνει αναπαράσταση στον βράχο, από όπου φέρεται να έπεσε ο Χατζηπαύλου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης του Νίκου Χατζηπαύλου