ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στα Λιχαδονήσια με μεθυσμένο κυβερνήτη σκάφους

Χαμός στα Λιχαδονήσια με μεθυσμένο κυβερνήτη σκάφους

Αναστάτωση προκάλεσε το Σάββατο ένας ιδιοκτήτης σκάφους που εκτελεί δρομολόγια από παραλιακή πόλη της Φθιώτιδας προς τα Λιχαδονήσια, μεταφέροντας εκεί λουόμενους καθώς «ξέφυγε από τα όρια»

Το πρωί του Σαββάτου έκανε κανονικά το δρομολόγιo αποβιβάζοντας τους πελάτες του στα Λιχαδονήσια. Όση ώρα όμως βρισκόταν εκεί περιμένοντας να τους πάρει πίσω, ο κυβερνήτης του σκάφους σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπινε μπύρες!

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής, ο άντρας δεν ήταν σε θέση να κυβερνήσει το σκάφος. Μάλιστα οι πελάτες του αρνήθηκαν να επιβιβαστούν και προσπάθησαν να αποτρέψουν και τον ίδιο να ανέβει στο σκάφος.

Αυτός όμως τους ξέφυγε πήρε το σκάφος και αναχώρησε, όπως λένε οι πληροφορίες, κινούμενος επικίνδυνα.

Για το περιστατικό βέβαια ενημερώθηκε το λιμενικό και αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι λιμενικοί τον περίμεναν στο λιμάνι και τον οδήγησαν στο λιμεναρχείο Στυλίδας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ και όπως αποδείχθηκε το αλκοόλ στο αίμα του ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.

Σε ότι αφορά πάντως στους πελάτες του, επέστρεψαν με άλλα σκάφη.