ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Μάτι: Νεκρή η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη - Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Φωτιά Μάτι: Νεκρή η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη - Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Φωτιά Αττική: Τραγικός επίλογος για την αγαπημένη ηθοποιό, Χρύσα Σπηλιώτη - Το θαύμα τελικά δεν έγινε, καθώς την Κυριακή (29/07) ταυτοποιήθηκε η σορός της - Την Παρασκευή είχε ταυτοποιηθεί και η σορός του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη - Είχαν αφιερώσει στην μνήμη της την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στην Επίδαυρο

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook η ηθοποιός Αννέτα Παπαθανασίου γράφοντας τα εξής: «Αγαπημένοι μου φίλοι σήμερα η εδώ και 32 χρόνια κολλητή μου φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε και είναι πια επίσημα νεκρή».

Η Χρύσα Σπηλιώτη ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που έτρεξαν να σωθούν από τις φλόγες όταν η πύρινη λαίλαπα τύλιξε το Μάτι, την περασμένη Δευτέρα. Μαζί της ήταν ο σύζυγος της Δημήτρη Τουρνάβιτης, η σορός του έχει ήδη ταυτοποιηθεί με το DNA της κόρης του Αλίκης.

yyt

Από τη Δευτέρα, όταν και ξέσπασε η φονική πυρκαγιά συγγενείς και φίλοι της ηθοποιού αναζητούσαν ένα ίχνος του ζευγαριού στο Κόκκινο Λιμανάκι, εκεί όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά.

Ωστόσο, τα καλά νέα δεν ήρθαν ποτέ. Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο Δημήτρης Τουρναβίτης «χάθηκαν» στις φλόγες, αφήνοντας πίσω τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης

metaxy ton agnooymenon o dimitris toyrnavitis athlitis alieias toy notk 1

Συγκίνηση στην Επίδαυρο

28 11 55 image 80

Το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σείστηκε την Παρασκευή από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου όταν ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος μίλησε για τη Χρύσα Σπηλιώτη.

Η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη βρισκόταν στη μεγάλη λίστα με τους αγνοούμενους από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική και οι συνάδελφοί της θέλησαν να δείξουν ότι η σκέψη τους είναι σε εκείνη, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ο σκηνοθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, αφιέρωσε στην Χρύσα Σπηλιώτη αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που έπεσαν θύματα της πύρινης λαίλαπας, την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες».

Συγκεκριμένα στο τέλος της παράστασης και εν μέσω χειροκροτημάτων ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε:

«Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους καμένους ανθρώπους είναι και μία φίλη, συνάδελφος. Μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Μία ψυχούλα. Η Χρύσα Σπηλιώτη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς τους…».