ΕΛΛΑΔΑ

Ζεφύρι: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης όταν ξύπνησε από το κώμα

Ζεφύρι: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης όταν ξύπνησε από το κώμα

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες βλέπουν το «φως» στην υπόθεση της νεαρής Έλενας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Μετά από 6 κρίσιμες ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, η 22χρονη ξύπνησε από το κώμα και κατάφερε να επικοινωνήσει με τους Αστυνομικούς.

Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας της κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει την ταυτότητα της άτυχης κοπέλας, καθώς δεν έφερε πάνω της κάποιο στοιχείο που να μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίησή της, ενώ κανείς δεν την είχε αναζητήσει.

Το θρίλερ γύρω από την ταυτότητά της έλαβε τέλος όταν δημοσιοποιήθηκε η εικόνα του τατουάζ της, το οποίο έγραφε το όνομα Έλενα.

Το άτυχο κορίτσι είναι Ελληνίδα, 22 χρονών και ζούσε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Η μητέρα της εντοπίστηκε και κλήθηκε να καταθέσει.

«Μαμά, δεν περίμενα να έρθεις εδώ»

Μόλις η νεαρή ξύπνησε αντίκρισε μπροστά της τη μητέρα της, σύμφωνα με το STAR τα πρώτα λόγια που είπε της είπε, με μάτια δακρυσμένα ήταν: «Μάμα, δεν περίμενα να έρθεις εδώ. Σας είδα στο όνειρο μου, εσένα και τον μπαμπά».

Τι είπε η μητέρα στους αστυνομικούς

«Η κόρη μου δεν μένει μαζί μου εδώ και αρκετό καιρό. Μένει σε κάποιο σπίτι στον Κολωνό. Επικοινωνούμε αλλά όχι καθημερινά, μιλάμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο, γι΄ αυτό δεν την αναζήτησα στο τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της άτυχης Έλενας.

Το πιθανότερο σενάριο

Αν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εξετάζονται από τους αστυνομικούς της ασφάλειας φαίνεται ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η κοπέλα να έπεσε θύμα βιασμού κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων, από το DNA που έχουν πάρει από τα ρούχα και τα νύχια της κοπέλας, που ίσως δείξουν την ταυτότητα των δραστών.

Είχε επιχειρήσει να κλέψει το σπίτι του παππού της

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Έλενα δεν έδινε σημεία ζωής στην οικογένειά της, για αρκετές ημέρες. Πριν από 4 μήνες το είχε ξανασκάσει και εντοπίστηκε να περιπλανιέται στον Πεδίον του Άρεως. Επιπλέον, είχε επιχειρήσει να κλέψει το σπίτι του παππού της για να εξασφαλίσει τη δόση της, καθώς είναι ναρκομανής.