ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για βιασμό και αρπαγή

Προφυλακιστέος ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για βιασμό και αρπαγή

Μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες απολογίας, ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για αρπαγή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τα επιχειρήματά του σχετικά με προχωρημένα γούστα και πράξεις που συνέβαιναν με τη συναίνεση των ενήλικων συντρόφων του, δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς που αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να οριστεί η δίκη του, σύμφωνα με το lamiareport.gr

Για άδικη απόφαση έκανε λόγο ο συνήγορος του 34χρονου, Δημήτρης Κρούπης.

Δείτε το βίντεο:

Τι είπε στην απολογία του ο 34χρονος

«Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια είναι τα αίτια που εμφανίστηκαν να με καταγγείλουν μετά από τόσα χρόνια. Η μια απο τις γυναίκες επιδίωκε επαφές μέχρι πρότινος», είπε ο 34χρονος στην απολογία όπως μεταδίδει το tvstar.gr.

«Με το δεύτερο κορίτσι από το 2014 είχαμε σταματήσει επαφές. Δεν την απείλησα ποτέ με όπλο άλλωστε στις έρευνες που έγιναν σπίτι μου δεν βρέθηκε όπλο», πρόσθεσε.

«Η Γαλλίδα ήρθε μόνη της, όποτε ήθελε μπορούσε να φύγει. Την είχα φιλοξενήσει πάλι στη Λαμία πριν από 2 χρόνια», ανέφερε ο 34χρονος σε για την 40χρονη Γαλλίδα.

Στο μεταξύ η συνήγορός της 24χρονης που συζούσε με τον κατηγορούμενο άντρα Ελευθερία Ψύλλου, δήλωσε πως «η πελάτισσά της έχει αποστασιοποιηθεί από την υποθεση γιατί έχει περάσει μεγάλο σοκ» και πρόσθεσε πως«δεν γνώριζε τίποτα για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας».

Η ίδια, συνέχισε η κυρία Ψύλλου, «δεν έχει ανάλογα βιώματα και είναι δύσπιστη».