ΕΛΛΑΔΑ

Στοιχεία - σοκ για τον γιατρό με τις αρρωστημένες ορέξεις στο Λασίθι

Στοιχεία - σοκ για τον γιατρό με τις αρρωστημένες ορέξεις στο Λασίθι

Γιατρός | Λασίθι | Ειδήσεις: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του μεσήλικα γιατρού, ο οποίος προκάλεσε σάλο μετά τη σεξουαλική επίθεση εναντίον νεαρής κοπέλας, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ 55ΧΡΟΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες από neakriti.gr, η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο μεσήλικας γιατρός, ψηλάφιζε με το ένα του χέρι και με το άλλο αυνανιζόταν.

Η ίδια ανέφερε στις Αρχές ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από ιδιώτη γιατρό, την ώρα που εκείνος την εξέταζε.

Πώς έπεσε στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η 25χρονη ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών ότι ο μεσήλικας γιατρός την ώρα που την ψηλάφιζε με το ένα του χέρι, με το άλλο αυνανιζόταν πίσω από την πλάτη της.

Σύμφωνα πάντα με την επίμαχη καταγγελία, ο γιατρός εξέτασε τη φερόμενη παθούσα σε σημεία του σώματός της, τα οποία δεν άπτονταν της ειδικότητάς του.

Τελικά, οι διωκτικές Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον γιατρό, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου.

Κι άλλες υποθέσεις διερευνά η Αστυνομία

Σημειώνεται πάντως, ότι η επίμαχη υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Κι αυτό καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί οι οποίοι διερευνούν την εν λόγω υπόθεση, έχουν εντοπίσει και άλλες περιπτώσεις ασθενών που φέρονται να παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον εν λόγω γιατρό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Παρασκευή (21/09/2018) ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του γιατρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε εν συνεχεία στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Το αίτημά του έγινε δεκτό και ο 55χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στο ανακριτικό γραφείο την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Πηγή: Neakriti.gr

Διαβάστε επίσης: