ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο αρχιτέκτονας που δολοφόνησε τον φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό

Προφυλακιστέος ο αρχιτέκτονας που δολοφόνησε τον φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο καθ´ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε τυπική απολογία, καθώς δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος και υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος στη gallery του Newsbomb.gr

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει στους αστυνομικούς μετανιωμένος για την πράξη του, αποκαλύπτοντας ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα, με αποτέλεσμα να βγει το σπίτι του στον πλειστηριασμό. Κατά πληροφορίες, το θύμα είχε δανείσει στον δράστη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο ο δράστης δεν επέστρεψε ποτέ. Οι δύο άνδρες πήγαν στα δικαστήρια, όπου ο κατηγορούμενος έχασε την υπόθεση, με αποτέλεσμα να βγει στο σφυρί το επίμαχο ακίνητο. Λειτουργώντας κάτω από μεγάλο θυμό, προμηθεύτηκε ένα όπλο και έστησε καρτέρι στον φαρμακοποιό. Οι αρχές έφτασαν στον αρχιτέκτονα, αφού απέκλεισαν οποιοδήποτε άλλο «σενάριο» ενώ μιλώντας με την οικογένεια του θύματος κατέληξαν ότι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο είχαν διαφορές ήταν ο δράστης.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

«Αίμα και άμμος» στα Σκόπια: Δραματικές εξελίξεις μετά το βατερλώ Ζάεφ στο δημοψήφισμα

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Δείτε πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες