ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών στο CNN Greece: Δολοφονική η επίθεση, ήθελαν να κάψουν άνθρωπο

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών στο CNN Greece: Δολοφονική η επίθεση, ήθελαν να κάψουν άνθρωπο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Είχαμε μία επίθεση από αρκετά μεγάλη ομάδα, 60-70, κουκουλοφόρων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και σε παρακείμενη κλούβα προσαγωγών.Απ’ ότι φαίνεται και από τον αριθμό των ατόμων και από τις επιθετικές διαθέσεις που είχαν και από τον αριθμό των μολότοφ που εκτόξευσαν, η επίθεση ήταν δολοφονική. Ήθελαν στην καλύτερη των περιπτώσεων ή στη χειρότερη να κάψουν άνθρωπο».

Αυτό τόνισε, σε επικοινωνία του με το CNN Greece, o πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών κ. Βασίλης Ντούμας, αναφορικά με την επίθεση με μολότοφ που σημειώθηκε χθες, Δευτέρα, στο Α.Τ. Ομονοίας και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί.

Ο κ. Ντούμας διευκρίνισε πως η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε: «Υπήρξαν τέσσερις πολύ ελαφρά τραυματίες. Οι τρεις απ’ αυτούς πήγαν στο 401, δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στο σπίτι τους. Ο ένας κρίθηκε λίγο σοβαρότερα, κρατήθηκε για το βράδυ, αλλά δεν κινδυνεύει κανενός η υγεία». Όπως τόνισε ο ίδιος, ο τέταρτος αστυνομικός αναμένεται να λάβει, επίσης, εξιτήριο, άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr