ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό: Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό – Η μεγάλη αλλαγή που δημιούργησε πρόβλημα (pics+vid)

Μετρό: Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό – Η μεγάλη αλλαγή που δημιούργησε πρόβλημα (pics+vid)

Μετρό | Ειδήσεις: Σοβαρές δυσχέρειες στη μετακίνηση του επιβατικού κοινού που κινείται στη Γραμμή 3 (σ.σ. μπλε γραμμή) του Μετρό έχει προκαλέσει η απόφαση της ΣΤΑΣΥ να διακόψει από 01/11/2018 το ενιαίο δρομολόγιο από την Αγία Μαρίνα έως το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Όπως ανακοίνωσε προ ημερών η εταιρεία, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται πλέον μεταξύ των σταθμών Δουκίσσης Πλακεντίας και Αεροδρόμιο αντί κατά μήκους όλης της γραμμής 3 (Αγία Μαρίνα – Αεροδρόμιο), όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Έτσι, οι επιβάτες που έχουν ως προορισμό το Αεροδρόμιο, από την 1η Νοεμβρίου, κατευθύνονται στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, όπου και θα μεταβιβάζονται σε συρμούς του Μετρό με προορισμό το Αεροδρόμιο στις :25 και :55.

Ομοίως, και οι επιβάτες του Μετρό από το Αεροδρόμιο (αναχώρηση συρμών στις :00 και :30) θα αποβιβάζονται στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας, όπου εντός λίγων λεπτών θα ξεκινά συρμός προς Αγία Μαρίνα.

Στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν και τα δρομολόγια του Προαστιακού (απαιτείται μετακίνηση σε διαφορετική αποβάθρα).

Στόχος είναι να εξοικονομηθούν συρμοί προκειμένου να υπάρξουν συχνότερα δρομολόγια στη γραμμή προς Αγία Μαρίνα, καθώς η συχνότητά τους κυμαίνεται στα 3 με 4 λεπτά στις ώρες αιχμής.

Από την πλευρά του, ωστόσο, ο πρόεδρος εργαζομένων Μετρό, Σ. Ρεβύθης, εξήγησε στον ΑΝΤ1 τους λόγους που ταλαιπωρούνται όσοι χρησιμοποιούν το Μετρό προς το Αεροδρόμιο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: